MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2016 23:09

EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care solistul de la Carla’s Dreams se ascunde sub vopsele Un eșec l-a lăsat fără față

Distribuie

Trupa fenomen nu doar a Moldovei, ci și a României, Carla’s Dreams a ridicat mereu semne de întrebare asupra identității celor cinci componenți. Misterul din jurul aspectului lor fizic a fost însă rispit de o publicație din Rusia, care, i-a fotografiat fără celebrul machiaj.

CARLAS-DREAMS-ANDREI-TARUS-2

Fără doar și poate, toată România s-a întrebat cum arată de fapt artiștii de la Carlas Dreams. Mai în glumă, mai în serios, solistul trupei a declarat că este mult prea urât pentru a-și arăta chipul și că dorește să păstreze anonimatul pentru a putea avea o viață socială liniștită.

Adevărul pare însă a fi cu totul altul. Conform surselor noastre din Republica Moldova, băieții de la Carlas Dreams au îmbrățișat ideea anonimatului după ce au suferit un mare eșec profesional cu prima lor trupă.

carla s dreams 1

Carlas Dreams au fost ajutați de măști pe toate planurile

Solistul de la Carlas Dreams, Andrei Țăruș a înființat mai întâi trupa I Quadro, formație care nu avut nici măcar 1% din succesul pe care-l înregistrează acum Carlas Dreams. Pentru că-și dorea enorm să facă muzică și să iasă dintre granițele Moldovei, Andrei a avut ideea de a apărea fără chip, aigurându-se astfel că, dacă eșecul se va repeta, criticile se vor îndrepta împotriva unui personaj, care va încasa toată rușinea lui.

Asocierea cu Inna, prima colaborare a trupei, s-a dovedit însă a fi un real succes, așa băieții au continuat în aceeași manieră. Învăluiți în mister au atras și mai mult atenția asupra lor, deci nu au avut nici cel mai mic motiv să dea înapoi și să-și decline.

CITEȘTE ȘI: Primarul Chișinăului supărat pe cei care au publicat imaginea solistului Carlas Dreams fără mască: 'I-ați scuipat în suflet'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii