MENIU CAUTĂ
07 Ian. 2019 11:40

Sora Ancăi Pop, detalii despre relația artistei cu Fraga. “Vreau să se știe adevărul despre ea“

Distribuie

Anca Pop a murit în urmă cu trei săptămâni într-un cumplit accident de mașină, iar acum la început de an, sora artistei vorbește pentru prima oară despre presupusa relație dintre interpretă și Fraga. Tina a publicat un mesaj pe pagina sa în care a lămurit situaţia.

„Dăduse în urmă cu ceva timp un interviu împreună cu Fraga, în care s-a jucat cu cuvintele. Dacă se asculta atent, ele nu spun că sunt împreuna ca şi cuplu. Vorbesc despre o energie între ele, despre faptul că au facut baie împreună şi au dormit îmbrăţişate. Şi eu am facut baie cu Anca şi am dormit îmbrăţisată cu ea! Fac baie şi dorm îmbrăţişată şi cu copiii mei! Asta înseamnă incest?”, a scris Tina Pop.

„Anca nu s-ar fi justificat niciodată. Anca arunca „pastila”, apoi lăsa lumea să interpreteze ce vrea. Eu nu sunt Anca. Eu mă justific şi simt nevoia să o justific. Nu pentru că aş avea ceva cu bisexualitatea sau homosexualitatea. Din contră! Fiecare este liber să îşi trăiascaă viaţa cum vrea! O justific pentru că vreau să se ştie ADEVĂRUL despre EA!”, a încheiat Tina Pop.

Pe 18 Decembrie, Anca Pop a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și a plonjat cu mașina în Dunăre în zona viaductului Şviniţa din judeţul Mehedinţi. Scafandrii care au intervenit la fața locului au descoperit în autoturism trupul unei femei.

Citește și

Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! „În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu”

 

Comentarii