Mergi direct la conținut »
Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! "În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu"
Sport Libertatea > Sport > Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! "În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu"

Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! „În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu”

Omul de afaceri vrea să se rupă de țara natală, dar nu din motivele care-i împing pe cei mai mulți români să emigreze. "E prea multă mizerie, prea multă răutate", spune Cristi Borcea, care a mai dezvăluit pentru Libertatea că a primit nenumărate oferte politice de când a devenit celebru.

De Eduard Apostol,

Șoc adevărat: Cristi Borcea vrea să părăsească definitiv România! Da, este adevărat, nu e glumă, fostul boss dinamovist afaceri intenționează să se stabilească în afara țării alături de Valentina, noua lui soție, de Milan și de gemenele cu care este însărcinată consoarta sa.

Omul de afaceri de 48 de ani a recunoscut informația pentru Libertatea:

„Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”.

Budapesta și Viena, două dintre opțiuni

Borcea a mărturisit că planurile sale nu sunt un simplu foc de paie. N-a dorit să dezvăluie locațiile luate în calcul, însă, probabil, printre acestea se numără Budapesta și Viena, acolo unde-și împarte timpul și afacerile nașul său de cununie, Marius Vizer.

În capitala maghiară, soții Cristi și Valentina Borcea au făcut nunta! Omul de afaceri chiar dezvăluia pentru Libertatea: „Pur și simplu, totul a fost de vis, aranjat în cele mai mici detalii”.

Destinația Miami, acolo unde Borcea a trăit o perioadă și unde a avut un apartament cotat la două milioane de euro, nu e luată în calcul. America nu mai este tentantă pentru Cristi, mai ales că acolo a locuit o vreme alături de cea de-a doua soție, Alina Vidican.

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Borcea si Pelinel au un băiețel împreună și mai așteată două fetițe. Valentina e gravidă cu gemene!

Ce-l supără

De ce ar vrea, totuși, să părăsească România? Mai ales că birourile de afaceri le are aici, la București, la Timișoara, iar banii de aici îi face! A explicat chiar el:

„Foarte mulți au plecat și vor mai pleca din țară. Printre ei s-ar putea să mă număr și eu. Uite, aveam momente când stăteam acolo și mă uitam cum iese lumea în stradă, manipulată, dar nu vorbește nimeni cu adevărat la TV de economie, că n-avem autostrăzi, nimic, nimic. Ideea e să se și facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt”.

„Acolo” înseamnă pentru Borcea la închisoare; nici acum, la patru luni de la eliberare, nu pronunță acel cuvânt.

„Am avut oferte de la partide, dar nu mă bag în mizerie”

Borcea a devenit furios când l-am întrebat de politică:

Un român accidentat pe un șantier din Germania primește o pensie de 640 RON, după ce o bucată de beton de două tone i-a strivit picioarele
Recomandări

Un român accidentat pe un șantier din Germania primește o pensie de 640 RON, după ce o bucată de beton de două tone i-a strivit picioarele

„S-a încercat să fiu atras în fiecare partid, în toți acești ani, mă refer după 2000. Dar nu vreau eu să intru în politică, o consider o mizerie. N-am văzut să se oprească vreo ședință de guvern sau să iasă lumea în stradă pentru că mor cinci oameni pe zi, în medie, pe stradă, din cauza drumurilor proaste. Sunteți duși cu capul! Câți vreți să mai moară?! Mor oamenii că le intră soarele în ochi, când trec la calea ferată, fiindcă nu se vede semnalul luminos când trece trenul!”.

  • 100 de milioane de euro a fost cifra de afaceri a firmei lui Borcea în 2017.
  • 4 ani și jumătate a stat Borcea încarcerat pentru „Dosarul Transferurilor”, el fiind, inițial, condamnat la 6 ani și 4 luni în martie 2014.
  • 60 de milioane de euro este profitul făcut de firma GPL a lui Borcea, Gaspeco L&D, în perioada în care dinamovistul a fost închis.
  • În luna noiembrie, Cristi Borcea a fost pus sub control judiciar, inclusiv cu interdicție să părăsească țara, într-un dosar al DIICOT, în care este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.

Câți bani va primi de la stat un bărbat care a petrecut 17 ani în închisoare pe nedrept. Închis pentru că semăna perfect cu vinovatul!

O mamă s-a ales cu o boală nouă după ce a făcut o operație „la modă” printre femei: „Dacă știam că poate provoca atâta durere, n-o mai făceam niciodată”

Close
Închide
  Close