Mergi direct la conținut »
Sora Oanei Roman, dezvăluiri uimitoare despre Marcel Toader după despărțirea de Maria Constantin. “E cam misogin și…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sora Oanei Roman, dezvăluiri uimitoare despre Marcel Toader după despărțirea de Maria Constantin. “E cam misogin și…”

Sora Oanei Roman, dezvăluiri uimitoare despre Marcel Toader după despărțirea de Maria Constantin. “E cam misogin și…”

Sora Oanei Roman, dezvăluiri uimitoare despre Marcel Toader după despărțirea de Maria Constantin. Catinca este de părere că artista de muzică populară a luat cea mai bună decizie.

De Livia Lixandru,

Sora Oanei Roman a vorbit în direct la tv despre divorțul celor doi. Catinca a ținut să precizeze că Marcel Toader este un vânător de trofee și că pentru el contează mai mult imaginea.

Sora Oanei Roman, dezvăluiri uimitoare despre Marcel Toader, la tv

„Este de bine dacă a înflorit. Eu cred că decât să stea într-un cuplu în care lucrurile nu merg, ea a ales calea cea bună. Eu cred că e o problemă de orgoliu pentru domnul Toader. Mai ales că ea a cerut asta, a şi plecat.  El s-a mai despărţit şi nu a fost prea elegant. Nu cred că se aştepta la aşa ceva. Mai ales că Maria e bine în pielea ei. Celelalte domnişoare au avut de suferit, Maria nu. El e cam misogin. Pentru el contează imaginea. Şi faptul că a ales mereu persoane publice, e un vânător de trofee. a spus Cantinca Roman la „Cool Summer Nights”.

Marcel Toader și Maria Constantin au ajuns în pragul divorțului, iar principalul motiv îl constituie… banii. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de când s-au căsătorit. Recent, și-au anulat și o vacanță programată în Cipru.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Roxana Ciuhulescu trece printr-o perioadă dificilă. Fostul soț n-a dat niciun semn că ar vrea să-și vadă fetița


 

Close
Închide
  Close