MENIU CAUTĂ

Sore a devenit parte a campaniei #MeToo. Artista face dezvăluiri: “Un libidinos mi-a pus…”

Distribuie

Sore a devenit parte a campaniei "metoo", alături de ale vedete de la noi, cum ar fi actrița Maia Morgenstern.

Sore s-a filmat în timp ce povestea despre incidentul prin care a trecut, dar despre ca nu a avut curaj să vorbească până acum. Campania online #metoo împotriva hărțuirii sexuale a stârnit vii reacție și în rândul vedetelor de la noi. Este și cazul celebrei actrițe Maia Morgenstern.

„Aveam 14 ani și mergeam la școală cu tramvaiul. Aveam 3 stații până la școală. Și într-o zi mi-a pus un libidinos mâna pe fund. Singurul lucru pe care am putut să îl fac a fost să îi dau peste mână și să cobor la prima stație. Acum când mă uit în urmă mi-aș fi dorit să spun ceva orice, să mă apăr. În momentul ăsta îmi vine multe înjurături în minte. Nu am făcut nimic pentru că știam de la mama că oamenii nu se bagă și mai bine fugi. Omul ăla ar fi coborât cu mine la prima stație să îmi explice el niște lucruri pe vreo stradă. Nu e normal. Mă bucur atât de tare că s-a dat drumul la sinceritate, că toate femeile își deschid sufletul în legătură cu abuzurile de genul ăsta. Devine lumea mai conștientă”, a povestit Sore.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV / Anca Serea, amănunte neștiute despre coșmarul trăit în avion. ”Îngrozitor, înfiorător, nu mai puteam deschide ușa de la toaletă, a căzut copilul din brațele mamei!”


 

Citește mai multe despre sore, #metoo și campanie pe Libertatea.

Comentarii