MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 15:02

#MeToo. Declarația actriței Maia Morgenstern: „Mă doare până la strigăt”

Distribuie

Campania online #metoo împotriva hărțuirii sexuale a stârnit  vii reacție și în rândul vedetelor de la noi. Este și cazul celebrei actrițe Maia Morgenstern.

Actrița Maia Morgenstern, care anul acesta a împlinit 55 de ani, este una dintre vedetele din România care au reușit să se impună și în afara granițelor țării.

Aflând despre campania online împotiva hărțuirii sexuale, binecunoscuta artistă a luat atitudine și a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Mă doare până la strigăt, până la disperare. Disperarea pe care ți-o dă neputința. Ciudat, o neputință ce vine din respect și loialitate. Dar tot neputință se cheamă. Mă doare tăcerea cu care a decis să se înconjoare o tânără prietenă.
Dar o respect. Deși mă doare, nu voi trăda încrederea cu care m-a investit. Și nu vorbesc de vreo întâmplare neplăcută, cu iz de gâlceavă de alcov, demnă de paginile vreunui tabloid. ( al carui director a fost… să lăsăm, nu-i așa?) Vorbesc de teroare, amenințări, atacuri verbale, în scris, directe… Am să tac#metoo”, a scris maia Morgenstern.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Cum au petrecut seara Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Mai ceva ca niște adolescenți


 

Citește mai multe despre #metoo și campanie pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii