MENIU CAUTĂ

Sore revine în forță cu o nouă piesă, în colaborare cu Seredinschi. “Lucrurile s-au întamplat foarte rapid”

Distribuie

Sore și Seredinschi împrăștie cu “Praf de stele”, un nou single în care cei doi au mare încredere. Conceptul este unul emoționant, despre care cântăreața a și vorbit.

”Am scris Praf de stele pentru că îmi doresc ca tot ceea ce trăiesc să nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilărie, când ma prefaceam că fac magie, aruncând cu bucățele de hârtie…așa văzusem în filme. De aici a pornit inspirația: să îngheț timpul, sentimentele și trăirile printr-o piesa magica”, dezvăluie Sore.

”Piesa „Praf de stele” are un concept foarte interesant creat de Sore. Mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întamplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obișnuita la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat intr-o sesiune cu Sore. Șerban Cazan, producătorul piesei mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo…magie”, adauga Seredinschi.

Sore spune că îi place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi și alegerea colegului ei ca partener pentru această piesă noua i s-a parut una fireasca. Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnata de Isabela Szanto: ”Cu această piesă deschid ușa spre o altfel de Sore. Pentru mine libertatea in exprimarea artistică este cea mai importantă. Welcome to my magic land!”, adaugă artista.

Citește și

Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. „A contat enorm”

 

Citește mai multe despre sore, piesa și Praf de stele pe Libertatea.

Comentarii