Mergi direct la conținut »
Sore va petrece Crăciunul departe de fetița ei. “Ne-am făcut curaj”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sore va petrece Crăciunul departe de fetița ei. “Ne-am făcut curaj”

Sore va petrece Crăciunul departe de fetița ei. “Ne-am făcut curaj”

Sore va petrece Crăciunul departe de fetița ei. Artista și iubitul ei vor pleca împreună la Viena. Cei doi și-au făcut curaj, după mult timp, să plece de acasă fără copilul lor.

De Livia Lixandru,

Sore a mărturisit că nu-şi va petrece Sărbătorile de Crăciun acasă, ci va pleca într-o minivacanţă împreună cu iubitul ei,  Mircea Julean.

Sore va munci în noaptea dintre ani

” Nu am primit nimic de la moşul, poate pentru că nu mi-am pregătit ghetuţele. De sărbători plecăm romantic, fără copil. Plecăm la Viena,  ne-am făcut curaj, o să stăm foarte puţin doar 2 zile. Vom merge cu avionul. Să vedem, poate voi filma ceva şi pentru vlogul meu, deşi e mai mult axat pe muzică. Smiley mi-a spus că ar trebui să-mi fac un vlog în 2012, eu l-am făcut în 2016… De Revelion voi avea concert, Mircea probabil va sta pe canapea şi va adormi.a declarat Sore într-o emisiune tv.

Sore a povestit recent despre un eveniment neplăcut din viața ei. „Aveam 14 ani și mergeam la școală cu tramvaiul. Aveam 3 stații până la școală. Și într-o zi mi-a pus un libidinos mâna pe fund. Singurul lucru pe care am putut să îl fac a fost să îi dau peste mână și să cobor la prima stație. Acum când mă uit în urmă mi-aș fi dorit să spun ceva orice, să mă apăr. În momentul ăsta îmi vine multe înjurături în minte. Nu am făcut nimic pentru că știam de la mama că oamenii nu se bagă și mai bine fugi. Omul ăla ar fi coborât cu mine la prima stație să îmi explice el niște lucruri pe vreo stradă. Nu e normal. Mă bucur atât de tare că s-a dat drumul la sinceritate, că toate femeile își deschid sufletul în legătură cu abuzurile de genul ăsta. Devine lumea mai conștientă”, a povestit Sore.

Citește și

EXCLUSIV/Alexandru Arșinel, în doliu pe scenă în Spania. A ținut un monolog pentru Stela Popescu!

Close
Închide
  Close