Mergi direct la conținut »
Soția lui Florin Constantin de la „Divertis” a ajuns la psihiatrie. „A fost internată în acești trei ani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soția lui Florin Constantin de la „Divertis” a ajuns la psihiatrie. „A fost internată în acești trei ani”

Soția lui Florin Constantin de la „Divertis” a ajuns la psihiatrie. „A fost internată în acești trei ani”

Florin Constantin, actorul trupei Divertis, și soția lui Iuliana, au trăit o dramă în urmă cu trei ani, după ce apartamentul în care locuiau a fost distrus în urma unei explozii. Acesta a mărturisit că soția lui a avut nevoie de ajutorul specialistului pentru a depăși perioada grea prin care a trecut.

„Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh”, a spus actorul.  Din fericire, în 2019, firma răspunzătoare de explozia de gaz i-a oferit actorului o despăgubire substanţială, în valoare de aproximativ 50.000 de euro,  din care Florin Constantin îşi va cumpăra altă locuinţă. „Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini”, a declarat acesta potrivit Click.ro.

Citește și

„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

Close
Închide
  Close