De Madalina Ciodaru Burada,

„Am vrut chiar eu să vin în această seară la emisiune pentru a lămuri această problemă şi pentru a o linişti pe Raluca. Ea este gravidă şi nu are nevoie de un astfel de stres”, a spus Pepe, la emisiunea „Un show păcătos”. El a povestit că a fost şantajat de diverse persoane care îl ameninţau că vor vinde presei pozele.
„Uite că am dat chiar eu pozele şi le-am stricat toate combinaţiile. Ajunseseră să îmi ceară şi 5.000 de euro. Na, că le-am făcut publice şi gata! Nu îmi strică ei mie cununia. Şi până la urmă nu e nimic ieşit din comun. Raluca şi-a făcut pozele când avea 17 ani, în propriul dormitor. S-a pozat singură, cu telefonul. Nici măcar nu se vede nimic indecent. Mai mult, în camera nu a intrat nici un bărbat. Nici măcar eu!”.
Astăzi, Pepe o va lua de soţie, în faţa ofiţerului de stare civilă, pe Raluca Pastramă, tânăra care, la sfârşitul verii, îi va dărui artistului o fetiţă. Conform apropiaţilor cuplului, căsătoria cântăreţului va avea loc în faţa ofiţerului stării civile, care va fi adus într-un local din nordul Capitalei.
Citeşte şi: Pepe se însoară azi, la crâşmă