MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 15:20

Stela Popescu a tras o sperietură soră cu moartea în Dubai

Distribuie

Stela Popescu s-a întors recent dintr-un turneu petrecut în Dubai şi e foarte încântată de ceea ce a văzut acolo. Totul e frumos, foarte curat, ordonat, opulent. Dar artista nu a avut parte numai de lucruri plăcute ci a trecut prin nişte întâmplări... periculoase.

Toată lumea s-a purtat frumos cu artiştii care au fost în turneu, ceea ce i se pare extraordinar Stelei Popescu, deoarece le-au fost recunoscute meritele şi talentul. Mai mult, vedeta a întâlnit acolo şi o româncă stabilită în Abu Dhabi, care a plimbat-o peste tot pe unde sunt obiective turistice. Stela Popescu a fost încântată mai ales de moscheele de acolo şi de hotelul de şapte stele, cel mai scump şi mai luxos din lume.

Din păcate, însă spre finalul călătoriei, artista a tras o sperietură soră cu moartea, dar totul s-a terminat cu bine.

„Am zis că facem un safari. Ni s-a zis să ne îmbrăcăm sport. Mi-am cumpărat tenişi pentru asta. Ni s-a zis că dacă suntem slabi de inimă să rămânem la hotel, pentru că se merge cu maşini 4×4, drumurile sunt abrupte, dunele sunt înalte şi se merge cu viteză mare. Eu am crezut că ne păcăleşte. Ne-a pus să alegem viteza şi am ales viteză medie. La ei deşertul e cum e marea învolburată. Ei bine, şoferii au mers cu viteză mare. Într-o secundă eram în cap, apoi într-o parte, apoi de două roţi. La noi în maşină era Cristea, pus pe şotii. Am râs cu lacrimi, dar nu era râsul nostru. Era mai mult de la frică. Nu era nici un indicator. Eram pe o întindere imensă de valuri de nisip, nu ştiam udne mergem. După 30 de minute de calvar am ajuns la o tabără de beduini unde erau cămile, gogoşele dulci, clătite unse cu un sirop minunat parfumat şi un spectacol nemaipomenit, totul era amenajat şi aranjat pentru turişti”, a povestit Stela Popescu, adăugând că unii colegi de-ai ei au zis că nu mai merg vreodată la aşa ceva, dar artista ar repeta experienţa.

Comentarii