Mergi direct la conținut »
Pete Davidson, fostul logodnic al Arianei Grande, strigăt de ajutor pe Instagram: „Nu mai vreau să fiu pe acest pământ”. Polițiștii au intrat imediat în alertă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Pete Davidson, fostul logodnic al Arianei Grande, strigăt de ajutor pe Instagram: „Nu mai vreau să fiu pe acest pământ”. Polițiștii au intrat imediat în alertă

Comediantul Pete Davidson, fostul logodnic al Arianei Grande și actor la Saturday Night Live, a scris, sâmbătă, pe Instagram un mesaj care i-a alarmat pe apropiații săi, dar și pe polițiștii din New York. Davidson spunea că s-a săturat să trăiască, apoi și-a șters contul, scrie Variety.

În postarea de sâmbătă dimineață, Davidson scria: „Chiar nu mai vreau să fiu pe acest pământ. Fac tot ce pot pentru a rămâne aici pentru voi, dar de fapt nu știu cât de mult mai pot rezista. Tot ce am încercat vreodată să fac este să ajut oamenii. amintiți-vă că v-am spus asta”, a fost mesajul postat cu câteva minute înainte de a-și șterge contul.

Mesajul i-a pus pe jar pe toți apropiații starului care a vorbit și în trecut despre faptul că a fost diagnosticat cu tulburare de personalitate borderline și despre dificultățile pe care le presupune această boală.

De altfel, chiar cu o oră înainte de a posta acest mesaj, comediantul a distribuit pe Instagram un mesaj în care îl lăuda pe Kanye West pentru curajul de a vorbi despre sănătatea mentală.

Printre vedetele care au reacționat imediat după postarea lui Davidson a fost și Ariana Grande. Cântăreața a scris: „Nu plec nicăieri dacă ai nevoie de cineva sau de orice altceva. Știu că ai tot ce îți trebuie și aceea nu sunt eu, dar sunt aici”. Mesajele au fost șterse la scurt timp după postare.

Canalul NBC, unde se filmează Saturday Night Live, le-a confirmat ulterior polițiștilor din New York că Davidson este prezent la studiourile de filmare.

Davidson a rupt logodna cu Ariana Grande la jumătatea lunii octombrie. De atunci, el a postat de mai multe ori mesaje în care spune că este agresat pe rețelele sociale, și la un moment dat a spus chiar că nu se va sinucide „indiferent cât de greu încearcă Internetul sau cineva să mă împingă să fac asta”.


Citește și: IMAGINI EMOȚIONANTE | Căței îngropați în zăpadă, salvați de jandarmii montani din Gorj. Cum a reacționat mama cățelușilor


 

Close
Închide
  Close