Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > IMAGINI EMOȚIONANTE | Căței îngropați în zăpadă, salvați de jandarmii montani din Gorj. Cum a reacționat mama cățelușilor

IMAGINI EMOȚIONANTE | Căței îngropați în zăpadă, salvați de jandarmii montani din Gorj. Cum a reacționat mama cățelușilor

Jandarmii montani din Gorj au intervenit sâmbătă pentru a salva șase căței îngropați în zăpadă. Cățelușii care au rămas blocați sub zăpadă în zona Rânca au fost salvați datorită mamei lor care a alertat oamenii din zonă.

„Salvăm suflete când turiștii sunt în siguranță la munte. Astăzi, o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o cățea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitației și a găsit mai mulți cățeluși împrăștiați în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în mașină și au mers la sediul postului montan, cățeaua urmându-i după mașină.

A fost improvizat într-o magazie un culcuș unde cei șase cățeluși vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând și vom lua o decizie înțeleaptă. Așteptăm cu interes orice opinie constructivă și benefică pentru sufletele salvate”, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei din Gorj.


Citește și: Avertizare meteo de ninsori și viscol! Cum se circulă pe drumurile din România la această oră


 

 
 
Close
Închide
  Close