Mergi direct la conținut »
Sylvia a slăbit 6 kilograme. Dă examen să fie profesor de yoga
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sylvia a slăbit 6 kilograme. Dă examen să fie profesor de yoga

Sylvia a slăbit 6 kilograme. Dă examen să fie profesor de yoga

Cântăreața Sylvia arătă din ce în ce mai bine. Din iunie până acum, artista a slăbit șase kilograme.

De Dana Aramă,

Sylvia s-a apucat de yoga și va da examen pentru a fi instructor. Cântăreața a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultima vreme, ea slăbind șase kilograme din luna iunie până în prezent.

„Miercuri plec să dau examen pentru cursul meu de yoga teacher. Visul meu este să am propriul meu studio de yoga, unde să țin clase de yoga și bineînțeles îmbinate cu workshop-uri de dezvoltare personală, pentru că chestiile acestea se îmbină foarte-foarte bine. Și să fructific și eu toată munca mea din ultimii ani. Mai ales că se poate și beneficiile sunt extraordinar de multe. Și îmi doresc foarte mult să predau, pentru că am foarte multe cereri.
Am slăbit. Din iunie până acum am slăbit aproximativ șase kilograme. Am avut o perioadă în care o luasem așa…, adică nu mai aveam grijă de corpul meu, nu mă mai iubeam pe mine cum trebuia. Și am zis că nu am cum să fiu o profă de yoga și să nu arăt bine în colanți și bustieră. Eu m-am ghidat după niște reguli foarte simple. Părerea meae că fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propria dietă. deci: deficit caloric, foarte multă yoga, aproape în fiecare zi, și din când în când fitness”, a spus Sylvia la emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena Stars.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2018


 

 
 
Close
Închide
  Close