De Magdalena Duru,

Deși susține sus și tare că nu este certată cu Teo, Tanța recunoaște că nu are o relație apropiată cu aceasta.
„Nu ne-am certat niciodată! Eu  nu am spus însă, vreodată, că ea este prietena mea cea mai bună, pentru că am o mamă și trei surori. Ea este un om care face parte din viața mea, ne vedem, dar mai rar. Nouă nu ne place să facem totul la vedere. Relația mea cu Teo este una normală. Problema e că stăm în colțuri diferite ale Bucureștiului, ea are copil, eu am un nepot la mine, așa că nu ne vedem des, dar vorbim pe Facebook, la telefon… „, a spus actrița, luni, în emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1.
Întrebată dacă va merge la nunta lui Teo cu Constantin Iosef, Nuami a spus: „Nu știu, pentru că eu azi sunt la mama, mâine la sora mea… Dacă nu o să se schimbe nimic, poate, că voi merge”.

Teo se mărită de ziua ei

Teo Trandafir se mărită chiar de ziua ei, pe 2 iunie, când va împlini 44 de ani. La eveniment vor participa numeroase persoane şi artişti dragi vedetei, printre care şi cântăreţul de folk Mircea Baniciu, a cărui muzică a ajutat-o foarte mult pe Teo, în perioada de recuperare, după complicatele operaţii suportate la Viena.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres