De Simona Josan,

Când vorbește despre logodnicul ei, Constantin Iosef, fața i se luminează, iar glasul parcă îi tremură. Teo este copleșită de o sumedenie de emoții, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Și mai intens a fost însă momentul în care a stat pentru prima oară în fața celui cu care a ales să-și petreacă tot restul vieții și pe care l-a cunoscut pe … Facebook.
Acum suntem cinci. Suntem ca un pumn, când ne strângem… este ceva ireal. Suntem eu, Constantin și cei trei copii ai noștri (Maia – fetița lui Teo și cei doi băieți ai lui Constantin, n.r.). Maia încă nu-i spune tată, nu vrem să forțăm lucrurile. Dar l-a plăcut. Între patru ochi se întâmplă să-i spună tati. Odată a adormit la el în brațe. Imaginea asta n-am s-o pot uita”, mărturisește Teo.
M-a întrebat ca ce fac vineri. I-am spus că nu știu. Mi-a spus că vine să mă vadă. Am simțit că e în regulă. Dacă mie mi-ar povesti cineva chestia asta aș zice că e nebun, că te fraierește, dar la 43 de ani… Am crezut că fac infarct, la prima întâlnire. Eram la aeroport, la-m tot așteptat. Tot nu ieșea și la un moment dat iese cel mai frumos bărbat. Atunci am ridicat mâna sus. Asta a fost dragoste la vedere.  Eu m-am îndrăgostit pe Facebook. M-a cucerit cu faptul că se gândea întotdeauna la cei din jurul lui. Eu nu l-am întrebat ce i-a plăcut lui la mine, dar cred că ar trebui să îl întreb, acum că am lăsat rușinile la o parte (…)  , a mărturisit Teo, la emisiunea ”Poveștiri adevărate”.
Fosta realizatoare TV a oferit și detalii legate de nunta care va avea loc anul acesta, dar ți de modul în care a fost cerută de nevastă.
”Vrei să fii leoaica mea? După care m-a mai cerut în 500 de mii de feluri. Avem trei valori; dragostea, prietenia și loialitatea. Sunt niște inele celtice. Nu-l am pe deget, pentru c este la scurtat. Verighetele sunt la fel, dar au încrustate în bazorelief aceste semne celtice. Va veni în România. Eu i-am cunoscut familia. Nunta se va face acasa. Acolo sunt visurile mele, acolo sunt pietrele mele, acolo sunt băncile mele, acolo este lacul meu, cu rațele mele, cu norii mei, cu cerul meu. La Buftea. Rochie albă mis e pare ușor exgerat la 43 de ani, după ce am trecut prin niște lucruri în viața mea. Dar va fi o rochie frumoasă, despre care habar nu am, pentru că nu mă pricep la haine deloc. Va fi o rochie Liza Panait, care creează pe sufletul meu. Noi am prevazut o nunta de maxim 150. Ne îndreptăm vertiginos spre 300. El se va muta aici, în România, vom face o familie aici. Nu pot face copii. M-am gândit că Dumnezeu nu vrea. La 36 de ani m-am rugat la Dumnezeu și i-am spus că dacă pot să fiu mamă într-un fel, să îmi dea un semn. Și primul semn pe care mi-a dat a fost ăsta. În momentul ăsta însă, chiar dacă aș putea face copii, eu mă întreb cu paru tăieturi, operații, în același loc, pe abdomen, cum îl mai duci, nouă luni?”, a mai spus Teo, la ”Poveștiri adevărate”.
Teo a povestit cum a debutat povestea de dragoste dintre ea si viitorul ei sot. Marturisiri in EXCLUSIVITATE – VIDEO pe www.acasatv.ro  
 
 

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative