Mergi direct la conținut »
Tavi Clonda și-a filmat fetița și a făcut totul public. Victoria i-a cucerit pe toți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tavi Clonda și-a filmat fetița și a făcut totul public. Victoria i-a cucerit pe toți

Tavi Clonda și-a filmat fetița și a făcut totul public. Victoria i-a cucerit pe toți

Duminică, fetițele Gabrielei Cristea ale lui Tavi Clonda își sărbătoresc ziua numelui, de Florii, așa că Iris și Victoria se pregătesc de petrecerea organizată de părinții lor.

Tavi Clonda a filmat-o pe micuţa Victoria în timp ce ajuta la curăţenie și a făcut filmulețul public, spre încântarea fanilor care deja au început să îi ureze la mulți ani.

„@bellavictoriamargot: Mâine este ziua mea şi a lui Iris, suntem 2 flori? şi am musafiri, aşadar fac un pic de curăţenie!”??✌? La muţti ani anticipat tuturor floricelelor!???”, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară pe 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor.


Citește și

VIDEO | EXPERIMENT LIBERTATEA: Ce faci când pe locul tău de parcare ”staționează” un stâlp de electricitate? Te alegi cu o pagubă de 500 de lei!

 

Close
Închide
  Close