Mergi direct la conținut »
Sacrificiu de muzician: Tavi Colen a scos mașina din garaj, ca să-și facă studio de înregistrări
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sacrificiu de muzician: Tavi Colen a scos mașina din garaj, ca să-și facă studio de înregistrări

Sacrificiu de muzician: Tavi Colen a scos mașina din garaj, ca să-și facă studio de înregistrări

Cariera cere sacrificii, iar în cazul lui Tavi Colen, cea sacrificată a fost mașina. Neavând alt spațiu pentru a-și încropi un studio de înregistrări, cântărețul și-a scos din garaj automobilul și a reamenajat "camera" proaspăt eliberată.

De Florian Gheorghe,

Șapte ani i-a luat artistului să-și ridice impozanta vilă din inima Capitalei, de pe Dealul Mitropoliei, gândită în așa fel încât să-i asigure tot confortul. Și-a proiectat casa ca un spațiu liniștit și aerisit, în care să se relaxeze și să se refacă între concerte și înregistrări. A prevăzut în plan un garaj, însă nu și un studio de înregistrări, tocmai pentru a nu-și strica „zenul”.

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Tavi Colen e aproape însurat, casa nu mai e una de burlac, iar meseria sa, cea ce muzician, și-a cerut tributul – o sală de repetiții și propriul studio de înregistrări.

Investiția a fost realizată până la urmă, însă cu sacrificii, inclusiv mutatul în stradă al automobilului din garaj, pentru că fix acolo și-a găsit locul studioul! Acum, camera respectivă, izolată fonic și umplută de scule, e gata pentru primirea lui Tavi și a colegilor săi.

„Nu intenționez să fac producție muzicală, însă studioul a apărut ca un necesar, o nevoie a noastră, a trupei. Deocamdată, ne folosim noi de el”, ne-a explicat solistul.


CITESTE SI: Solistul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu a debutat pe scena Operei din București

Close
Închide
  Close