MENIU CAUTĂ
12 Aug. 2013 10:09 , de Simona Josan

ŢEAPA DATĂ de ALEXANDRA STAN la un EVENIMENT! Uite CE A FĂCUT CÂNTĂREAŢA!

Distribuie

Prima ediţie a „Mamaia Music Awards” nu le-a fost de bun augur organizatorilor. Aceştia se aşteptau la un succes uriaş al evenimentului, mai ales că au anunţat cu surle şi trâmbiţe participarea Alexandrei Stan, fiind prima participare a cântăreţei la un astfel de spectacol de la bătaia încasată acum mai bine de o lună.
Numai că artista, pe care un public destul de numeros a aşteptat-o să o vadă cântând, nu şi-a făcut apariţia pe scenă. Cu toate că a primit şi un premiu important în cadrul galei, blonda a desemnat un reprezentant care să-i ridice trofeul.
INFO
Alexandra Stan a fost bătută crunt de managerul ei la jumătatea lunii iunie, în urma unor certuri legate de bani. După ce a fost lovită, solista, care purta discuţia aprinsă cu Marcel Prodan în maşina acestuia, staţionată pe un drum naţional, a coborât, cearta continuând și afară. Managerul ei a fost la fel de agresiv, neîncetând să o lovească. Norocul cântăreţei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.
În seara incidentului, o veste îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, anunța managerul pe pagina oficială de Facebook a Alexandrei Stan, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.
Citeşte şi:

 

  • ŞOC! Cea mai recentă PIESĂ cântată de ALEXANDRA STAN ar putea fi CONSIDERATĂ PLAGIAT. Iată DOVADA
  • Alexandra Stan, PRIMA APARIŢIE pe scenă, după BĂTAIA de la MARCEL PRODAN. Uite CUM VA ARĂTA | FOTO
  • Alexandra Stan îşi pregăteşte revenirea în forţă

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii