De Viorel Tudorache,

Teatrul Bulandra va adapta stagiunea curentă la măsurile de prevenire şi control impuse pe durata stării de alertă, spectacolele urmând să fie realizate împreună cu Smart TV Management şi Docu Drama.

“Pregătim un program alcătuit din mari capodopere ale dramaturgiei şi literaturii universale, la standardul cu care Teatrul Bulandra şi-a obişnuit publicul român de pretutindeni, şi împreună cu Smart TV Management aducem în România, pentru prima oară, conceptul de «home theatre» – teatru la tine acasă – realizat şi adaptat nevoilor spectatorilor anului 2020.

Spectacolul va fi spectacol adevărat, nu pe Zoom, filmat profesionist, pe scenă, respectând regulile de conduită impuse pentru prevenirea şi combaterea îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2, doar spectatorii nu vor fi în sală, ci fiecare la el acasă”, a declarat Catinca Maria Nistor, managerul interimar al instituţiei, potrivit unui comunicat transmis Agerpres.

Potrivit acesteia, filmările vor începe în luna iulie, iar producţiile vor putea fi vizionate online, cu posibilitatea achiziţionării unui bilet electronic.

“Primele titluri care vor intra în lucru urmează a fi comunicate în următoarea perioadă”, a mai spus Catinca Maria Nistor, citată în comunicat. 

Citeşte şi:

Interviurile Libertatea: Viceprimarul Capitalei, despre petrecerea din Parcul Herăstrău: “Eroare de pilotaj la nivelul guvernului”

Mihai Bendeac, noi detalii despre infecția cu COVID- 19, după ce a fost acuzat că a ținut totul ascuns. Actorul și-a făcut testul de imunitate

La 94 de ani, Elena Pagu se pregătește pentru Mondialul de atletism din 2021. “Fără medicamente, doar cu câte un pahar cu vin”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare