Mergi direct la conținut »
Teo Trandafir, dată de gol în ziua de Crăciun. “Să vină odată cu inelul ăla“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Teo Trandafir, dată de gol în ziua de Crăciun. “Să vină odată cu inelul ăla“

Teo Trandafir, dată de gol în ziua de Crăciun. “Să vină odată cu inelul ăla“

De când a divorțat de Constantin Iosef, Teo Trandafir și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor. Din 2013, prezentatoarea tv nu s-a mai afișat cu niciun bărbat.

Teo Trandafir a postat o fotografie cu ea și fiica ei, în prima zi de Crăciun, iar o prietenă a dat-o de gol printr-o urare „Crăciun fericit, Teo! (și să vină odată cu inelul ăla)”.

Teo Trandafir i-a răspuns imediat. „Inelul mi-l iau și singură, iubirea e cea care ne echilibrează mereu și mereu”, a spus ea amuzată.  Recent, Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce înseamnă căsătoria pentru ea. Vedeta, care a fost căsătorită de două ori, a mărturisit că nu se mai vede din nou în fața altarului. „La altar la 50 de ani?… Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu… Iubita mea, dacă tu înţelegi că şase luni pot însemna un mariaj înseamnă că eşti foarte îngăduitoare. Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! „Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?””, a declarat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Citește și

CRONICĂ DE FILM/ „Mowgli: Legenda Junglei”, o poveste pentru copii care nu trebuie văzută de copii

 

Close
Închide
  Close