Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Teodora Mareș și Adrian Păduraru au jucat aproape gratis în “Coborâm la prima”. Acțiunea are loc după incendiul din Colectiv
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Teodora Mareș și Adrian Păduraru au jucat aproape gratis în “Coborâm la prima”. Acțiunea are loc după incendiul din Colectiv

VIDEO/ Teodora Mareș și Adrian Păduraru au jucat aproape gratis în “Coborâm la prima”. Acțiunea are loc după incendiul din Colectiv

După succesul uriaș de care s-a bucurat filmul "Declarație de dragoste", Teodora Mareș a refuzat să mai joace alături de Adrian Păduraru. I-au trebuit 33 de ani ca să se răzgândească, iar de la finalul acestei luni, cuplul putea fi văzut într-o nouă producție, "Coborâm la prima". Regizorul ne-a dezvăluit cum a fost convinsă actrița să evolueze din nou cu fostul partener.

De Ana Maria Păsat,

„Coborâm la prima”, a cărui acțiune are loc a doua zi după incendiul teribil din clubul Colectiv, care a luat 64 de vieți, îi aduce împreună, după 33 de ani de la prima și ultima lor apariție împreună, pe îndrăgiții actori din „Declarație de dragoste”, Teodora Mareș (Ioana) și Adrian Păduraru (Alexandru). Tensiunile de acum 33 de ani, de la filmări, au dispărut, iar cunoscuții actori au colaborat mult mai bine decât în tinerețe.


Pelicula a fost filmată într-un vagon de metrou și a beneficiat de buget redus, așa că onorariul actorilor a fost mai mult simbolic. Adrian Păduraru a acceptat imediat rolul. Cu Teodora Mareș a fost însă nevoie de muncă de convingere. Ne-a dezvăluit totul regizorul Tedy Necula.

„Este o distribuție excepțională, cu actori mari și alții mai tineri. Pe Adrian și pe Teodora mi i-am dorit foarte tare în filmul ăsta. Și am reușit să-i conving să joace împreună, după 33 de ani. Un cuplu inedit, pentru nostalgia părinților și a bunicilor noștri. Cum i-am convins? Prin vorbă bună. Am fost mai berbec decât alții. Relațiile bune atrag oameni buni lângă tine. Sunt prieten bun cu Adrian, acum și cu Teodora. Adrian m-a ajutat să ajung la Teo. Iar scenariul bun i-a impresionat pe amândoi și au acceptat să facă parte din distribuție. Filmul e o poveste pozitivă: dacă ne deschidem, avem ce împărtăși unii cu alții. Uneori ne certăm, dar ne împăcăm. De cele mai multe ori ne împăcăm”, ne-a declarat regizorul.

Protagoniștii au lipsit de la lansarea oficială

Cei doi actori au fost așteptați la lansarea oficială a filmului, ieri, însă nici unul nu a onorat invitația. Despre Teodora Mareș lumea s-a grăbit să concluzioneze că ar fi evitat să apară în public alături de Adrian Păduraru – care, umblă vorba, în tinerețe i-ar fi fost iubit. În ce-l privește pe Adrian, acesta nu a putut ajunge la timp din pricina unei piese de teatru în care este distribuit.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Cătălin Botezatu iese pe stradă cu 150.000 de euro la mână! „Sunt inele cu briliante, gotic-rock”

Close
Închide
  Close