Mergi direct la conținut »
Ținuta Oanei Roman a atras toate privirile la nunta de 10 ani a soților Deea și Dinu Maxer. Au rămas mască
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ținuta Oanei Roman a atras toate privirile la nunta de 10 ani a soților Deea și Dinu Maxer. Au rămas mască

Ținuta Oanei Roman a atras toate privirile la nunta de 10 ani a soților Deea și Dinu Maxer. Au rămas mască

Oana Roman a fost cea care a organizat nunta de 10 ani a soților Deea și Dinu Maxer, iar la scurt timp după eveniment, vedeta a postat imagini pe contul de socializare. Reacția admiratorilor a venit imediat, mai ales că soția lui Marius Elisei și-a făcut apariția la petrecere cu un nou look și o ținută extrem de elegantă.

Mesajele au curs lanț, iar internauții au felicitat-o pentru alegerea făcută. „Niciodată nu te -am văzut atât de gingașă și frumoasă. Te prinde minunat combinația de verde cu machiajul dar mai ales lungimea și culoarea părului. Radiezi….probabil este și starea de bine a sufletului tău”, „Foarte frumoasă rochița, îți stă foarte bine”, „Oana ce frumoasa ești, ce bine te prinde verdele și părul negru”, sunt câteva dintre comentarii.

Oana Roman

Deea și Dinu Maxer au avut parte de unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor. Cei doi au făcut a doua nuntă după zece ani de căsnicie.

Citește și

Probleme de natură penală găsite în urma controalelor la Spitalul Universitar! Ministrul Sorina Pintea: „Raportul va fi trimis la Parchet”

Close
Închide
  Close