Mergi direct la conținut »
Cum a fost Deea Maxer mireasă a doua oară. Imagini de senzație de la nunta de 10 ani | FOTO Galerie foto
16imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a fost Deea Maxer mireasă a doua oară. Imagini de senzație de la nunta de 10 ani | FOTO

Cum a fost Deea Maxer mireasă a doua oară. Imagini de senzație de la nunta de 10 ani | FOTO

Deea și Dinu Maxer au avut parte de unul dintre cele mai fericite evenimente din viața lor. Cei doi au făcut a doua nuntă după zece ani de căsnicie.

De Dana Aramă,

Deea Maxer și partenerul ei de viață, cântărețul Dinu Maxer, au făcut a doua nuntă. Cei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas, au avut parte de o petrecere pe cinste, care a fost organizată de Oana Roman. La eveniment au participat numeroși colegi de breaslă ai  celor doi din showbiz-ul românesc.

Pentru cea de-a doua nuntă, Deea Maxer a ales o rochie scurtă, simpli, din dantelă, pe deasupra căreia a avut un voal transparent. Rochia i-a venit foarte bine și i-a scos în evidență formele voluptuoase. Pe contul ei de socializare, Deea Maxer a dat publicității cele mai frumoase imagini de la cea de-a doua nuntă.

„A fost mai frumos decât acum 10 ani. A fost emoţionant să văd familia în aceeaşi formulă ca acum 10 ani!”, a spus Deea Maxer la Kanal D.

„Este un moment foarte frumos în viaţa noastră, care merita sărbătorit!”, a declarat Dinu Maxer pentru emisiunea Teo Show.

„Plecăm în America în luna de miere”, au anunțat cei doi.

„Dinu trebuie convins să facă şi o fetiţă, Deea îşi doreşte foarte mult. Sunt un model de cuplu, de familie”, au declarat şi surorile din trupa Bambi.

Close
Închide
  Close