Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Duelul ținutelor! Carmen Iohannis, umăr la umăr cu Brigitte Macron. Ce spune stilistul

Duelul ținutelor! Carmen Iohannis, umăr la umăr cu Brigitte Macron. Ce spune stilistul

Vizita președintelui francez, Emmanuel Macron, în România înseamnă, dincolo de însemnătatea politică și geo strategică, un bun prilej de abordări cu nota mondenă. Din acest motiv, toți ochii doamnelor care nu fac politică, dar și cei ai stiliștilor, au stat ațintiți pe ținutele primelor doamne ale Franței și României.

Citește și: Mimica și gesturile făcute de Iohannis și Macron, analizate de psihologul Libertatea. „A existat o chimie între cei doi”

Pentru Libertatea, stilistul Cristina Crăciun, a făcut o scurtă analiză a rochiilor alese de Brigitte Macron și de Carmen Iohannis. de remarcat este faptul că ambele ținute au fost în aceeași notă, iar rochiile, deși de culori diferite, au avut exact aceeași lungime.

”Prima doamnă a Franței, Brigitte, în vârstă de 64 de ani, nu se dezice de la stilul tipic franțuzesc cu care ne-a obișnuit deja”, spune Cristina Crăciun. „Culorile închise, rochiile care vin fix deasupra genunchiului ( la care are grijă să nu fie prea scurte, chiar dacă are un fizic de invidiat) și lipsa accesoriilor opulente sunt caracteristicile principale ale stilului ei”.

Potrivit Daily Mail, unul dintre atuurile Primei Doamnă a Franței pentru a arăta atât de bine este constituția subțire și atletic, dar și tunsoarea tinerească pe care o poartă și care este gândită foarte bine pentru a-i ascunde gâtul și urmele îmbătrânirii.

De partea cealaltă, spune stilistul, doamna Carmen Iohannis (56 de ani) a mers pe ideea unui total look, preferând să adopte un ansamblu de un bleu foarte pal de sus până jos. ”La capitolul fizic, îi face concurență doamnei Macron, ambele preferând această lungime de rochie. Decupajele discrete la nivelul umerilor sunt un detaliu interesant, care îi structurează silueta într-o manieră extrem de grafică și modernă”, a comentat Cristina Crăciun.

De-a lungul vremii, soția președintelui a fost în egală măsură admirată și comentată pentru ținutele ei. Practic, este prima soție a unui președinte român despre care s-a vorbit cel puțin la fel de mult ca și despre partenerul de viață.


 
 
Close
Închide