De Iulian Budușan,

Actorul din „Forrest Gump” şi „Toy Story” şi Wilson au fost fotografiaţi zâmbind în timp ce se deplasau cu maşina în Los Angeles.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Site-ul de informaţii mondene TMZ a relatat că fotografiile au fost realizate la scurt timp după ce cuplul a aterizat pe un aeroport de mici dimensiuni din zona Los Angeles. Conform „Page Six” a publicaţiei New York Post, Hanks a fost văzut dansând după ce a coborât dintr-un avion particular.

Reprezentanţii lui Tom Hanks, în vârstă de 63 de ani, nu au răspuns imediat solicitării de a face comentarii în legătură cu acest subiect, precizează Reuters.

Wilson şi Hanks, deţinător a două premii Oscar şi unul dintre cei mai îndrăgiţi actori americani, au fost primele vedete importante care au anunţat că au fost depistate cu noul coronavirus, care a provocat o pandemie ce a ucis peste 27.000 de persoane la nivel mondial.

Cei doi au fost trataţi într-un spital din Australia şi apoi au petrecut o perioadă în autoizolare.

În ultimul mesaj publicat de Hanks pe contul său de Twitter, duminică, actorul a scris că trecuseră două săptămâni de la primele simptome şi că atât el, cât şi soţia sa se simţeau mai bine.

Hanks se afla în Australia pentru preproducţia unui film despre Elvis Presley când a anunţat, la 11 martie, că el şi Wilson au avut rezultate pozitive la testul pentru noul coronavirus. Filmările la această producţie au fost suspendate.

Citeşte şi:

Avertismentul Europol: infractorii profită de pandemia de coronavirus. Cele mai noi metode ale acestora

Pandemia, combătută în stilul șeicilor. În Dubai, străzile sunt dezinfectate cu dronele și mesajul „Stați acasă” este proiectat pe Burj Kalifa

AUDIO | Melodie emoționantă, plină de speranță pentru Bergamo, orașul lovit crunt de coronavirus: ”Voi renaște, vei renaște”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare