Mergi direct la conținut »
Tristan Tate comentează relația cu Bianca Drăgușanu. "Este exact intenția mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tristan Tate comentează relația cu Bianca Drăgușanu. "Este exact intenția mea"

Tristan Tate comentează relația cu Bianca Drăgușanu. „Este exact intenția mea”

Tristan Tate a comentat relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu. despre cei doi s-a tot spus ba că sunt împreună, ba că s-au separat.

De Dana Aramă,

După despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a început o relație cu Tristan Tate. Despre cei doi s-a spus ba că sunt împreună, ba că s-au despărțit, astfel că nimeni nu prea știe care este de fapt relația dintre cei doi.
Într-un interviu pentru Antena Stars, Tristan Tate a făcut o declarație năucitoare, afirmând că lui îi place să nu se știe exact care este situația între el și Bianca Drăgușanu.
„Ştiam că se va ajunge la asta, ştiam că se va ajunge la asta! Faptul pentru care niciunul dintre voi nu ştie ce se întâmplă între mine şi Bianca este exact intenţia mea. Sunt foarte bun să îmi ţin viaţa privată atunci când vreau să fie privată, aşa că unele ziare spun că ne-am despărţit, unele ziare spun că suntem împreună, unele spun că suntem, unele spun că nu suntem, îmi place aşa, aşa că nu voi răspunde la întrebările despre Bianca”, a declarat Tristan tate, potrivit spynews.ro.
„Ştiu că vor să ştie! Eu nu am fani. Ştiu că vor să afle. Acesta este răspunsul meu. Cine a spus că ne-am despărţit? Nu ştiţi nimic. Sunt doar speculaţii. Îmi place să fiu misterios. Ne certăm tot timpul pentru că este atât de amuzant când ne împăcăm”, a mai spus el.
Tristan Tate a vorbit și despre faptul că Bianca Drăgușanu se vede cu fostul ei partener, Victor Slav, de dragul fiicei lor, Sofia Natalia.
„Au un copil împreună. Nu îmi este teamă de nimeni, nu există comparaţie. Nu îmi pasă cu cine se întâlneşte. Dacă Bianca vrea să se întâlnească uneori cu Victor, este ok. Nu sunt intimidat de niciun alt bărbat”, a afirmat el.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm”


 

Close
Închide
  Close