Mergi direct la conținut »
Trupa AZUR, turneu aniversar în țară. „Îmi voi deschide glasul și sufletul”

Datorită succesului avut în București, cu show-ul de la Sala Palatului, și în urma multor cereri venite din țară, trupa AZUR va susține o serie de concerte la nivel național. Astfel, primele două vor avea loc la Constanța și Iași.

– 23 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța

– 24 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților Iași

Trupa AZUR bucură inimile românilor de 40 ani. Muzica lor s-a auzit la mii de petreceri de-a lungul celor 40 de ani. “În acest turneu, ca și la Sala Palatului, îmi voi deschide glasul și sufletul într-un concert diversificat și sper ca atunci când voi cânta cei prezenți să cânte cu noi așa cum o cântam când eram tineri și fericiți.”

“Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum și care se vor auzi la Constanța, pe 23 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, și Iași, pe 24 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților.

Formaţia Azur cânta muzică de petrecere pe ritmuri balcanice. Azur este o cunoscută formație de muzică de petrecere din România, înființată în anul 1984 la Brăila. Totodată, este considerată prima formație care a cântat maneaua lăutărească. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului românesc, fapt confirmat de discografia foarte bogată (peste 25 de albume).

”Am studiat muzica populară, dar şi cea lăutarească, marii artişti ai neamului şi apoi am căutat ritmuri dansante balcanice, greceşti în mod deosebit. Am prelucrat, la orgă, multe linii melodice populare, sârbeşti, turceşti, macedonene sau aromâne şi apoi le-am adaptat cu texte”, a mărturisit artistul Nelu Vlad.

Citește și

Teo, ofertată de Adrian Sârbu pentru o televiziune online! Vedeta și-a anunțat șefii din Kanal D că pleacă, apoi s-a răzgândit

 

Close
Închide
  Close