De Denisa Macovei,

“Țin să spun că relația noastră se desfășoară sub auspiciul fair-play-ului și al unui dialog curat. Horia este un copil mare. A venit un copil mai mare decât mine și trebuie să am grijă de el. Responsabilitatea mea este ca atunci când lucrez cu copiii să am foarte multă răbdare. Lecțiile pe care eu i le predau lui Horia sunt noninvazive, dar sper să se lipească de el, să demonstreze că este un elev bun, să înțeleagă că «Vocea României» s-a schimbat, că este un alt show și că în acest show noi îl așteptăm să-și găsească locul pe care îl merită și să fie un antrenor modern, al anilor 2019-2020, cu o înțelegere superioară a fenomenului muzical, a fenomenului colegial, a fenomenului de televiziune și, în general, a fenomenului”, ne-a explicat Tudor.

“Horia este un copil mare”, spune colegul lui de la “Vocea României”

“Nu știu dacă a spus-o de foarte multe ori că la el în echipă va fi următoarea voce a României, dar se comportă ca atare, ceea ce este de ajuns. Dar, mă rog, ăsta e Horia”.

Tudor Chirilă

“Nu am avut de ales. A trebuit să-l primim în juriu. Suntem pentru integrare, chiar și a lui”

În aceeași notă amuzantă, Tudor Chirilă ne-a povestit și cum a decurs revenirea lui Horia la PRO TV și cum l-au primit colegii.

Tudor salută diversitatea din juriul emisiunii. “Suntem diferiți, ceea ce este bine”

“Nu am avut de ales. A trebuit să-l primim în juriu. Nu e totul perfect. Nu este o căsnicie. El cântă ceva, noi cântăm altceva. Suntem diferiți, ceea ce este bine. Vom încerca să-l integrăm, pentru că suntem pentru integrare, chiar și a lui Horia Brenciu, în acest show. Chiar și el merită o mână întinsă din partea noastră, a celorlalți jurați. Nu se poate plânge că nu a fost primit cu o oarecare căldură, prin urmare are toate datele să performeze în parametrii”, a mai spus juratul-antrenor de la “Vocea României”.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Din culise. Smiley, exasperat de combinația Chirilă-Brenciu la „Vocea României”. „Sunteți prea mult pentru mine”

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile