Mergi direct la conținut »
Tudorel Popa, călcat de hoți. Fostul semifinalist de la “Românii au talent” a rămas cu garsoniera goală!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Tudorel Popa, călcat de hoți. Fostul semifinalist de la “Românii au talent” a rămas cu garsoniera goală!

Popularitatea dobândită în urma participării la "Românii au talent" - unde s-a oprit în semifinală - n-a stat multă vreme lângă Tudorel Popa. Iar acum l-a părăsit și norocul: un hoț l-a prădat de bruma de bunuri adunată în garsoniera sa din Tulcea.

De Florian Gheorghe,

 Crescut la orfelinat, fost angajat la salubrizare, Tudorel Popa nu și-a dorit altceva, toată viața, decât să se mute din căminul de nefamiliști în propria casă. După participarea la „Românii au talent”, unde și-a câștigat și porecla „omul-bormașină”, Cătălin Măruță i-a îndeplinit visul, organizând o colectă pentru a-i cumpăra o garsonieră în Tulcea.

Așadar, deși celebritatea i-a fost efemeră, la scurt timp după emisiunea de la PRO TV întorcându-se la muncă, întâi ca angajat la o pizzerie, apoi ca vânzător de cozonaci într-un magazin românesc din Roma, Tudorel avea casa lui. Și câteva lucruri adunate acolo, inclusiv electronice. Ei bine, toate acestea au dispărut din casă, iar „omul-bormașină” spune că-l cunoaște pe hoț: ar fi o cunoștință de-a sa, care l-a mai prădat în trecut.

„Mi-a golit casa de electronice – boxele, două telefoane mobile, tableta, tot ce a crezut că poate să vândă. Sper să aibă minte să le returneze, altfel, mă duc să depun plângere la Poliție. Știu cum îl cheamă, i-am oferit adăpost, a locuit la mine timp de trei zile, la recomandarea unui prieten, fără obligații”, ne-a mărturisit Tudorel.


Citește și:

Mihai Bobonete, vizitat de Dani Oțil la spital. „Un om cu o țeavă în el şi cu un plămân în mână”

Close
Închide
  Close