Mergi direct la conținut »
Dublu de la TVR! Loredana, Andra și Carla's Dream au prins "Cerbul" de coarne! Artiștii au încasat de două ori mai mult decât de obicei pentru recitalul de la Brașov
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dublu de la TVR! Loredana, Andra și Carla's Dream au prins "Cerbul" de coarne! Artiștii au încasat de două ori mai mult decât de obicei pentru recitalul de la Brașov

Dublu de la TVR! Loredana, Andra și Carla’s Dream au prins „Cerbul” de coarne! Artiștii au încasat de două ori mai mult decât de obicei pentru recitalul de la Brașov

Resuscitarea Festivalului "Cerbul de Aur" în acest an aniversar le-a adus câtorva privilegiate vedete și soliști de top poate cel mai bun gaj din cariera lor.

De Florian Gheorghe,

Generozitatea organizatorilor față de cei ce au urcat pe scenă s-a dovedit inimaginabilă. Vedetele autohtone au încasat sume aproape duble față de tarifele lor uzuale. Surpriza o reprezintă însă tariful lui Flavius Teodosiu, care a încasat nu de două ori mai mult, ci de patru!

Norocoșii artiști care au prins „Cerbul” de coarne, l-au scuturat bine de bani, dovadă banii facturați pentru prestația lor artistică.

Libertatea a intrat în posesia listei cu sumele plătite de TVR artiștilor din România pentru prestațiile de la Brașov și le-a comparat cu prețurile solicitate de aceștia pentru orice eveniment la care participă, fie că e festival, concert în aer liber sau orice fel de eveniment.

În plus, prețurile listate de agențiile de booking artistic includ circa 10% din prețul afișat, reducere pentru orice potențial intermediar al unui nou angajament concertistic.

De exemplu, Loredana, al cărei onorariu este de 13.000 de euro pe concert, a încasat de la organizatorii Cerbului de Aur suma de 21.307 euro pentru prestația de la Brașov, iar Andra a încasat mai mult decât dublu.

Prețul al Andrei listat de agenție este de 8.000 de euro, dar TVR i-a plătit aproape 20.000 de euro!

Saxofonistul Flavius Teodosiu e revelația listei cu sume plătite de TVR!

Artistul, care cântă săptămânal la un cunoscut restaurant de pe malul lacului Herăstrău, percepe pentru un concert circa 2.000 de euro. Pentru prestația de la Cerbul de Aur a primit de patru ori mai mult: 8.018 euro!


Citește și:

TVR a dat un milion de euro pe recitalurile de la Cerbul de Aur, din care peste 460.000 de euro s-au dus la Nicole Scherzinger! Sume fabuloase încasate de artiști

Close
Închide
  Close