MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 14:00

De la bal, la spital! Au mutat nunta cu tot cu meseni, la camera de gardă, unde era internat socrul mic

Distribuie

O nuntă din Slatina s-a mutat de la salonul de ceremonii la spital, acolo unde era internat socrul mic. Mirii, nașii, câțiva nuntași și trupa de muzicieni chemată să întrețină atmosfera au dat o fugă la camera de gardă, unde se afla internat tatăl miresei.

Manelistul Tzanka Uraganul, lăutarul și trupa sa de acompaniament au încins o paranghelie în toată regula în curtea Spitalului de Urgență din Slatina, după ce l-a „extras” din clinică pe cel care lipsea de la nuntă, nimeni altul decât tatăl miresei, internat cu câteva zile înainte de marele eveniment din familia sa.

 

Cheful, la care au uitat de suferință  mulți din cei internați, s-a sfârșit după rugămințile personalului medical și al  echipei de pază a spitalului.

„A trebuit să venim, să-i cântăm unui om bolnăvior, pe care toată lumea și l-ar fi dorit la nuntă. Mireasa a insistat mult ca tatăl ei să o vadă în rochia de mireasă. Așa că am mers să-i cântăm la rece socrului”, a spus manelistul.

După inedita cântare, nunta a continuat de unde a început, adică la un salon de ceremonii de la marginea orașului Slatina.


CITESTE SI: Ștefan Bănică jr e mândru că fiul îi calcă pe urme: „Îmi doresc să joc într-un spectacol alături de băiatul meu'

Comentarii