Khloe Kardashian a dezvăluit, în filmul autobiografic „Kardashian Konfidential”, că şi-a început viaţa sexuală la 14 ani. O vârstă fragedă chiar şi pentru o americancă. Dar toate acestea s-au întâmplat pentru că, aşa cum zice ea „băieţii erau foarte, foarte convingători”.

Prima noapte de dragoste a fost pentru Tommy Lee la 13 ani, cu sora celui mai bun prieten. Premiera a fost marcată şi de un incident – sora lui i-a prins în plină acţiune.

Pentru Jessica Simpson lucrurile s-au făcut după moda veche: mai întâi inelul pe deget, după aceea sexul. Astfel, blonda a avut răbdare până la 22 de ani, când s-a măritat cu
Nick Lachey.

Chris Martin este front-man-ul şi pianistul celebrei trupe Coldplay. Într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone”, artistul a mărturisit că şi el a avut de aşteptat până la 22 de ani. „În cazul meu, motivele erau de ordin religios. Dar a fost vorba şi despre lipsa de înceredere, pentru că fetele mă tot păcăleau”, a spus el.

Shirley Manson a fost mult mai precoce. Ea şi-a pierdut virginitatea la 15 ani. Totul „a durat numai 40 de secunde”. „Îmi amintesc că am întrebat: «Asta-i tot?»”, a povestit vedeta.

Senzuala Adriana Lima, celebrul înger Victoria’s Secret si una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu s-a grăbit deloc să înceapă viaţa sexuală. Ca şi în cazul J
essicăi Simpson, şi ea a aşteptat până la căsătorie, aşa că, la 27 de ani, când s-a măritat cu Marko Jaric, a avut o noapte a nunţii în adevăratul sens al cuvântului.
Uite LA CE VÂRSTĂ ŞI-AU PIERDUT aceste super-vedete VIRGINITATEA
Adriana Lima si Marko Jaric / FOTO: Northfoto

Şi Tina Fey a mărturisit că nu s-a putut da oricui şi că a fost pregătită pentru sex abia la 24 de ani.

Celine Dion are o memorie de elefant când vine vorba despre pierderea virginităţii. Aceasta spune că s-a petrecut pe 30 aprilie 1988, când avea 20 de ani, cu acela care, ulterior, avea să îi devină soţ,
René Angélil.

Shia LaBeouf (Foto 2)este unul dintre cei mai curtaţi actori ai momentului, iar rolurile sale controversate sunt în mare parte legate de sex. Starul a dezvăluit pentru revista „Playboy” că a avut prima experienţă sexuală la vârsta de 18 ani. „Nu i-am zis fetei că eram virgin”, a spus el.

Megan Fox
era atât de îndrăgostită la 17 ani încât s-a decis să nu mai aştepte. „A fostShia LaBeouf minunat”, a spus ea într-un interviu pentru revista „Cosmopolitan”.

Cu adevărat precoce a fost Johnny Depp. Pentru că mereu a părut mai matur decât vârsta reală, nu a fost o problemă pentru el să înceapă viaţa sexuală la 13 ani.

În anii ’90, Brooke Shields era visul oricărui bărbat. În ciuda aparenţelor de bombă sexy, actriţa a fost cuminte. A aşteptat să devină femeie până la 22 de ani şi spune că mereu a regretat asta. „De vină au fost publicul şi toată presiunea mediatică. Aş fi vrut să pot trece peste toate astea şi să fi făcut aşa cum simţeam”, a declarat ea pentru revista „Health”.

Daniel Radcliffe, tânărul vrăjitor Harry Potter, a mărturisit: şi-a pierdut virginitatea la 16 ani „cu o femeie mult mai în vârstă”.
CITEŞTE ŞI:
 
 
Înregistrare interzisă minorilor cu Anamaria Prodan, pe cine a amenințat. Atenție, limbaj trivial
PARTENERI - GSP.RO
Înregistrare interzisă minorilor cu Anamaria Prodan, pe cine a amenințat. Atenție, limbaj trivial
Cel mai mare secret pe care Andreea Bălan l-a ținut ASCUNS. Nimeni nu trebuia să afle asta
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cel mai mare secret pe care Andreea Bălan l-a ținut ASCUNS. Nimeni nu trebuia să afle asta
Horoscop 16 iulie 2020. Săgetătorii pot negocia, cu un oarecare succes, un contract cu un partener important
HOROSCOP
Horoscop 16 iulie 2020. Săgetătorii pot negocia, cu un oarecare succes, un contract cu un partener important