MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 10:28

„Billionaire Boys Club”, un film cu Kevin Spacey, încasări de doar 126 de dolari la debut

Distribuie

"Billionaire Boys Club", un film cu Kevin Spacey (59 de ani) în rolul secundar, a avut încasări de doar 126 de dolari la lansare, în prima seară de proiecții în cinematografele din SUA.

Inspirat de o poveste adevărată, „Billionaire Boys Club”, primul film al lui Kevin Spacey, după scandalul sexual în care a fost implicat, a bătut toate recordurile negative, în box-office-ul american, după ce a fost difuzat doar în 11 săli de cinema din Statele Unite, obţinând încasări de 618 de dolari în weekendul de lansare, potrivit cifrelor revistei Hollywood Reporter.

„Raportat la preţul mediu al unui bilet la cinematograf, de 9,27 de dolari, înseamnă că în fiecare sală au fost în medie şase persoane”, precizează publicaţia.

Este adevărat că filmul, pe al cărui afiş îi regăsim şi pe Ansel Elgort şi pe Taron Egerton, a fost disponibil în format video la cerere începând cu luna iulie, însă acest aspect nu este suficient pentru a explica debutul său catastrofal în cinematografe.

„Sperăm că aceste acuzaţii dure cu privire la comportamentul unui individ – care nu erau cunoscute public la momentul realizării filmului, cu aproape doi ani şi jumătate în urmă şi care privesc pe cineva care nu are decât un rol secundar în ‘Billionaire Boys Club’ – nu vor afecta lansarea filmului”, declarau – la începutul acestei veri – reprezentanții companiei care distribuie filmul, Vertical Entertainment.

În octombrie 2017, actorul a recunoscut public că este homosexual, dar cariera lui Kevin Spacey, recompensat de două ori la Oscaruri pentru rolurile din „The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty” (1999), este în cădere liberă, după ce actorul a fost acuzat de hărţuire şi agresiune sexuală de peste 12 bărbaţi din Statele Unite şi Regatul Unit, fiind chiar investigat de poliția britanică pentru o presupusă agresiune sexuală.

De exemplu, Kevin Spacey l-a pipăit pe ginerele regelui Norvegiei în timpul unei gale Nobel.

În urma acestor acuzaţii, actorul american de 59 de ani a fost scos din serialul de succes „House of Cards”, produs de Netflix, care a pierdut zeci de milioane de dolari din cauza lui Kevin Spacey.

Mai mult, a fost înlocuit – pe ultima sută de metri – cu Christopher Plummer în distribuţia peliculei „All the Money in the World”, în luna decembrie, chiar înainte de lansare.


Citește și: Polițista din Vaslui care i-a numit „pulifrici” pe români este cercetată prealabil. Ancheta poate dura două luni


 

Citește mai multe despre kevin spacey și Cinema pe Libertatea.

Comentarii