MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2017 18:44

Kevin Spacey este investigat de poliția britanică pentru o presupusă agresiune sexuală

Distribuie

Kevin Spacey este investigat de poliția britanică pentru o presupusă agresiune sexuală, a confirmat Poliția Metropolitană citată de BBC News.

Potrivit presei, un bărbat de 23 de ani a depus o plângere împotriva actorului pe care îl acuză că l-a agresat sexual în cartierul londonez Lambeth în 2008.

Poliția Metropolitană nu a făcut public numele inculpatului și nu l-a indicat pe actorul din House of Cards, dar a confirmat că este vorba de un asalt sexual care a avut loc în 2008.

În 2 noiembrie, Spacey a anunțat că a urmează un tratament după ce a fost acuzat de abuz sexual de mai mulți bărbați.

The Sun a scris că un actor britanic a susținut că în 2008 s-a trezit în timp ce Spacey efectua un act sexual asupra sa în timp ce el dormea. Când a văziut că și-a venit în fire, actorul din House of Cards i-a cerut victimei sale să nu spună nimănui nimic despre ce s-a întâmplat.

Kevin Spacey este în centrul unui adevărat scandal, după ce actorul Anthont Rapp a afirmat că starul din serialul House of Cards i-a făcut avansuri, în 1985. Spacey a răspuns printr-un mesaj în care și-a cerut iertare, afirmând că nu își amintește incidentul, pe care l-a descris ca „un gen de comportament nepotrivit al unui beţiv'. În aceeași declarație, Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual.

Ulterior, au apărut mai multe acuzații la adresa acestuia. Actorul mexican Roberto Cavazos și autorul american de filme documentare Tony Montana au relatat în presă modul în care Kevin Spacey le-ar fi făcut avansuri sexuale.

Într-un interviu pentru Radar, Tony Montana a povestit că, în 2003, se afla într-un local unde Kevin Spacey şi-a făcut apariţia cu un grup de prieteni. Actorul l-a abordat, i-a făcut avansuri şi deşi a fost refuzat a insistat.

Kevin Spacey nu este singurul nume mare de la Hollywood care se confruntă cu aceste acuzații. Actorul Dustin Hoffman este implicat și el într-un scandal similar, în urma unor acuzații făcute de o actriță.

În ultima perioadă, numeroase femei au găsit curajul pentru a vorbi despre momentele în care au fost agresate sau hărțuire sexual. Multe dintre aceste mărturisiri au fost adunate sub umbrela hashtag-ului #MeToo.

Acest hashtag – #MeToo – a fost folosit la îndemnul actriței Alyssa Milano, în urma scandalului sexual în care a fost implicat producătorul Harvey Weinstein. Scandalul privind agresiunile sexuale a dus chiar și la demisia unui ministru britanic. Mai precis, ministrul britanic al apărării a demisionat după ce a fost acuzat de o jurnalistă că i-a pus mâna pe genunchi, în urmă cu 15 ani.


Citește și: Ioana Mihalache este Miss Universe România 2017 și va reprezenta țara în finala de la Las Vegas


Comentarii