MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 11:03

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”

Distribuie

Un nou cuplu ajunge pe ”Insula Iubirii”. După doi ani și jumătate împreună, Andreea și Gabriel decid că relația lor trebuie să treacă testul de foc.

Andreea și Gabriel s-au cunoscut pe stadionul din Reșița, iar ea mărturisește că a fost cea care s-a îndrăgostit la prima vedere. Ca urmare, cu ajutorul unui prieten, a făcut cunoștință cu Gabi, iar de atunci formează un cuplu.

”Din partea mea nu a fost atracție la prima vedere. Mă așteptam ca, la 30 de ani, o să descopăr o femeie matură, dar ea e un copil”, mărturisește bărbatul.

Cei doi și-ar dori însă să poată comunica mai bine și să nu se mai certe atât de des, din nimicuri, dar și ca relația lor să se maturizeze.

”Nu mă simt încă împlinit, vreau să mă schimb și pe plan profesional și personal. Mi-aș lua o locuință nouă”, mai spune Gabi.


Care va fi parcursul celor doi pe ”Insula Iubirii”, telespectatorii pot afla începând din această seară, în fiecare duminică și luni, de la ora 20.00, la Antena 1.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Citește mai multe despre Cuplu, Insula iubirii și testare pe Libertatea.

Comentarii