MENIU CAUTĂ
27 Apr. 2018 16:50

Unde s-a sărutat prima oară fiica Andreei Esca cu iubitul ei. E locul ei preferat

Distribuie

Alexia, fiica prezentatoarei de televiziune Andreea Esca, s-a destăinuit. Aceasta a spus unde s-a sărutat prima oară cu iubitul ei.

Alexia, fiica celebrei prezentatoare de televiziune Andreea Esca, și Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățeanu, tânărul pe care Alex Velea l-a luat ca și copil de suflet, trăiesc o poveste de iubire.

Alexia și Mario nu se feresc să își arate dragostea oriunde s-ar afla, fiind chiar surprinși în timp ce se sărutau în văzul tuturor.


Într-un interviu, Alexia a dezvăluit unde s-a sărutat pentru prima oară cu iubitul ei: pe terasa unei clădiri care a devenit locul preferat al fiicei prezentatoarei de televiziune Andreea Esca și a omului de afaceri Alexandre Eram.

„Ăsta este locul meu preferat pentru că aici m-am sărutat prima dată cu Mario, aici am vazut cele mai multe apusuri, aici m-am uitat la stele, aici îmi cântă Mario și cântăm împreună”, a explicat Alexia.

Tânăra a mărturisit că și-ar dori să aibă mai mult pentru ea.

„Mi-ar plăcea să am mai mult timp pentru mine, să fac mai mult sport, să ies cu prietenii, să mă relaxez, să descopăr activități noi, să mă duc la tot felul de cursuri, pur și simplu să am timp pentru mine”, a mai spus fiica Andreei Esca.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 28 aprilie – 4 mai 2018. Luna Plină în Scorpion


 

Citește mai multe despre alexandre eram, alexia eram, mario fresh, sarut și terasă pe Libertatea.

Comentarii