Mergi direct la conținut »
Urările Andei Adam pentru Victor Slav și Bianca Drăgușanu / VIDEO EXCLUSIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Urările Andei Adam pentru Victor Slav și Bianca Drăgușanu / VIDEO EXCLUSIV

Urările Andei Adam pentru Victor Slav și Bianca Drăgușanu / VIDEO EXCLUSIV

Animozitățile despre care s-a tot vorbit de-a lungul timpului existente între Anda Adam și Bianca Drăgușanu, fosta și actuala iubită a lui Victor Slav, par de domeniul trecutului. Drept urmare, Anda Adam le-a făcut urări din toată inima proaspeților părinți.

De Andreea Archip,

Anda Adam a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Slav, care a fost sortită eșecului. Deși au apucat-o pe drumuri diferite în viață, cei doi foști iubiți sunt încă legați de un credit pe numele lui, dar achitat lunar de artistă. Nu e un secret că situația nu e deloc convenabilă pentru el, care s-a trezit blocat în acte, implicit în imposibilitatea de a mai face un alt împrumut la bancă, de care ar fi avut mare nevoie, atunci când el și Bianca și-au propus să -și ia o casă mai mare.

bianca dragusanu externat (3)

În aceste condiții, soluția salvatoare a venit de la Bianca Drăgușanu, care s-a văzut nevoită să suporte investiția pentru actuala lor locuință, fapt care nu i-a picat deloc bine, pentru că a trebuit să își vândă vechiul apartament. În ciuda acestor complicații existente, Anda Adam pare că se bucură sincer pentru fericirea celor doi îndrăgostiți.

Numai de bine până la sfârșitul vieții

Mai mult, ea a avut puterea să-i facă și Biancăi Drăgușanu urări, semn că ipostaza de mamă pe care o experimentează de aproape un an și fericirea conjugală cu Sorin Andrei au venit la pachet cu înțelepciunea de care dă dovadă în prezent.

anda adam si sotul

Aflată ieri în compania soțului, la deschiderea unui local din Centrul Vechi, cântăreața a recunoscut că nu l-a felicitat pe Victor Slav care, de la sfârșitul lunii trecute, a intrat în clubul tăticilor. Le-a făcut însă urări măgulitoare amândurora prin intermediul ziarului Libertatea.

bianca dragusanu victor slav copil

“Le doresc multă sănătate, să le trăiască fetița, să se bucure de un suflet minunat, care a venit pe lume și să dea Domnul să fie o familie puternică, închegată până la sfârșitul vieții”, le-a transmis Anda Adam.

FOTO: Dumitru Angelescu/ Facebook
Video: George Capoianu

Close
Închide
  Close