MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2016 22:50

Valentina Pelinel a recunoscut oficial relația cu Borcea. „Mă mut în casa familiei iubitului meu”

Distribuie

Valentina Pelinel a recunoscut oficial relația cu Borcea. Vedeta a făcut declarații uimitoare în direct la tv. Fostul manechin a recunoscut  că se iubește cu Cristi, tatăl copilului ei și a dezvăluit că în curând se va muta în casa acestuia.

Valentina Pelinel a recunoscut oficial relația cu Borcea, într-un interviu acordat Antenei Stars. Declarațiile vin într-o zi importantă pentru blondă. Astăzi, proaspăta mămică a împlinit 36 de ani, iar fiul ei, 6 luni. Cristi Borcea nu a uitat această zi specială și i-a făcut iubitei o surpriză de proporții.

Valentina Pelinel a recunoscut oficial relația cu Borcea

Valentina Pelinel a recunoscut oficial relația cu Borcea, după ce a declarat recent că el este tatăl copilului ei

„A fost o zi frumoasă, dar nu perfectă. Mi-ar fi plăcut să îl avem şi pe Cristian lângă noi. Mi-am dorit de ziua mea ca el să fie alături de noi. Degeaba ai cadouri şi nu ai persoana iubită lângă tine. Mi-a spus foarte multe lucruri frumoase la telefon. Mi-aş fi dorit foarte tare să îmi fie alături. Suntem uniţi şi la bine şi la rău. E un bărbat puternic. Mi-e foarte dor de el.  El întotdeauna face surprize frumoase, a avut grijă de noi, de toţi copiii lui. O să mă mut. Mă mut în casa familiei iubitului meu. Aşa e normal, nu? Viitori mei socri chiar mă ajută cu mutarea. Lucrurile sunt foarte clare, noi suntem uniţi. Eu îi consider ca şi socrii mei, eu îl iubesc pe Cristi foarte mult.”, a spus Valentina Pelinel, la Antena Stars.

„Anul 2016 a fost unul bun. A venit pe lume Milan Cristian. M-am rugat să fie frumos şi cu ochii albaştri şi exact aşa este. Am primit inelul. Rămâne de văzut pe viitor.De Crăciun voi fi acasă, în familie. Nu se pune vorba de petreceri. Nu pot să fac petreceri când Cristi este în spital, în situaţia care este”, a adăugat ea. „Mă bucur că în sfârşit Cristi este lângă mine oficial. Suntem puternici amândoi, eram puternici şi separat. Suntem una şi aceeaşi persoană.”, a mai spus iubita lui Cristi Borcea.

borcea-nunta-1024x683

Cristi Borcea și Alina Vidican păreau un cuplu perfect. Cei doi au divorțat în luna noiembrie

Imediat după ce a născut, Valentina a recunoscut că Cristi este tatăl lui Milan

În urmă cu doar câteve luni,la scurt timp după ce a născut, Valentina  a recunoscut pentru prima dată că Cristi Borcea este tatăl copilului ei, însă, fără a da mai multe detalii. Astfel că, de când a rămas însărcinată și până în ziua în care fiul ei a împlinit șase luni, pe 8 decembrie, Pelinel nu a dat nicio declarație legată de relația pe care o are cu fostul soț al Mihaelei Borcea. Cel mai probabil, aceasta a așteptat ca Borcea să fie un om liber, el divorțând recent de Alina Vidican.

Citeste si:

Comentarii