MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2016 16:07

EXCLUSIV/ Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța! Ambii soți s-au prezentat la notar!

Distribuie

Telenovela anului 2016 a luat sfârșit. Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța, unde fostul acționar dinamovis execută pedeapsa cu închisoarea primită în ”Dosarul Transferurilor”. De data aceasta, cei doi nu au mai avut nimmic de împărțit. Au semnat actele și au părăsit biroul notarial separat: el înapoi la Poarta Albă și ea, zâmbitoare, a luat calea Capitalei.

Potrivit surselor noastre, de vineri, de când a venit în România, Alina s-a rugat încontinuu la Dumnezeu ca aceasta să fie ultima vizită și finalul căsătoriei cu Borcea, un context în care nu se mai regăsea, în ciuda faptului că, nu mai departe de acum câteva luni, declara sus și tare că nu are bărbat de lăsat.

Înțelegerea dintre Borcea și Vidican a rămas în picioare. Astfel, în urma separării oficiale, blonda rămâne cu 120.000 de euro în cont, iar Borcea se obligă să plătească 10.000 de euro pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună: 2.000 de euro el și 8.000 de euro mama lui, potrivit actelor depuse la dosarul de divorț. În plus, Borcea se obligă să o lase pe Alina să locuiască alături de cei mici în apartamentul lui de la Miami, timp de un an, iar ea primește în scris interdicția de a aduce un alt bărbat în casă.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat. Ea se va întoarce sâmbătă în SUA

De data aceasta, Alina Vidican a venit în țară cu fiul ei și, optimistă că divorțul se va finaliza, și-a luat și bilet de întoarcere pentru sâmbătă. Surse din preajma blondei ne-au declarat că Alina se simte ușurată și se bucură nespus că și-a recăpătat liniștea. ”Avea nevoie de asta. Se va dedica total creșterii și educării celor doi copii ai săi. Abia acum a început să realizeze în ce s-a băgat și din ce a ieșit”, ne-a dezvălui un apropiat.

Alina Borcea la Miami

Alina Borcea la Miami

Alina avea 19 ani când a început relația cu Borcea și versatului iubăreț nu i-a fost foarte greu să-i sucească mințile și, în cele din urmă să-i cucerească și familia, lucru care a reieșit la un moment dat chiar din declarațiile mamei sale, care s-a opus mult timp acestei relații.

Liber la Pelinel

valentina-pelinel-borcea-870x479

În timpul mariajului cu Alina, lui Cristi Borcea i s-a născut al șaptelea moștenitor, fiul Valentinei Pelinel care, acum, poate visa cu ochii deschiși la statutul de ”doamna Borcea”. Astfel, imediat ce va scăpa de strânsoarea gratiilor de la Poarta Albă, Cristi Borcea va putea întemeia alături de ea o familie după toate regulile.

Citește mai multe despre alina vidican și Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii