Mergi direct la conținut »
Valentina Pelinel s-a îngrășat 15 kilograme. Vedeta este însărcinată cu gemeni. “Mă mișc greu, am avut dureri“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Valentina Pelinel s-a îngrășat 15 kilograme. Vedeta este însărcinată cu gemeni. “Mă mișc greu, am avut dureri“

Valentina Pelinel s-a îngrășat 15 kilograme. Vedeta este însărcinată cu gemeni. “Mă mișc greu, am avut dureri“

Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară, iar peste câteva luni va aduce pe lume două fetițe. Dacă la prima sarcină lucrurile au fost mai simple, de data asta, vedeta s-a simțit mult mai rău.

„Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri. Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…) Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni”, a spus Valentina Pelinel,  la „Xtra Night Show”.

Valentina Pelinel și-a aniversat zilele trecute  ziua de naștere. Blonda a împlinit 38 de ani și a avut parte de o petrecere alături de familie și de cei mai apropiați prieteni. Valentina Pelinel a fost răsfățată de apropiați, care i-au oferit cadouri. Blonda a avut casa plină de flori, după cum le-a arătat prietenilor virtuali, cărora a ținut să le mulțumească pentru urările pe care aceștia i le-au făcut online.

Citește și

ANALIZĂ LIBERTATEA | Pomeni pentru unii, taxe pentru toți. Cine plătește, de fapt, pentru noile taxe și impozite

 

Close
Închide
  Close