MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2011 10:46

Vedete care au divorțat în 2011

Distribuie

Iată care sunt cele mai recente divorțuri din showbizul autohton!

Oana Mareș și Augustin Viziru
După 11 ani de iubire, prezentatoarea de la Antena 2 și actorul de la Acasă Tv au decis să-și spună „Adio”. Neînţelegerile dintre cei doi, speculate de atâtea ori în presă în ultima vreme, au dus la ruptura definitivă. Deși au decis să meargă la notar abia acum, ca să divorțeze, Oana şi Augustin sunt separaţi de mai multă vreme, fiecare având deja propriul drum în viaţă, diferit de celălalt.
Ziv Tetelman și Daiana-Maria Voicu
Unul dintre cele mai recente divorţuri mondene este cel al iubitului Ralucăi Sandu, omul de afaceri de origine israeliană Ziv Tetelman. Acesta s-a despărţit luna trecută de soţia sa, Daiana-Maria Voicu.
Cei doi au intrat ţinundu-se de braţ în sediul judecătoriei Buftea, pentru a încheia căsătoria ce i-a unit.
Mihaela și Cristi Borcea

Divorțul acționarului dinamovist a fost de departe cel mai civilizat. Deși Cristi i-a fost infidel mai bine de 8 ani, Mihaela Borcea nu a vrut să încheie urât mariajul cu bărbatul căruia i-a fost alături mai bine de două decenii și cu care are 3 copii. Astfel, cei doi au pășit de mână la judecătorie, au divorțat și și-au împărțit averea în liniște. Acum, la nicio o lună de la divorț, acționarul dinamovist își face planuri de însurătoare cu Alina Vidican, tânăra pentru care și-a părăsit soția, iar Mihaela încearcă să-și facă odine în viață și să aibă grijă de cei 3 copii.
Oana Zăvoranu și Pepe

De departe, divorțul celor doi a fost cel mai urât. Acuzații de infidelitate, jigniri în presă și numeroase plângeri penale, acestea sunt câteva dintre ingredientele separării cântărețului Pepe de Zăvo. Latin lover-ul și fosta vedeta Playboy au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de amor de mai bine de 7 ani. Motivul? Infidelitatea Oanei Zăvoranu.

Monica și Irinel Columbeanu

„Divorțul anului”, așa cum a fost numit de presă, a fost făcut public la începutul lui 2011. Cea care a intentat actele a fost chiar Monica Columbeanu, iar separarea avea să se transforme repede într-un calvar pentru fosta divă de la Izvorani. Aceasta a rămas pe drumuri, fără bani și fără copil. Care va fi deznodământul acestei povești? Rămâne să aflăm la finalizarea divorțului, când se va decide și cui va fi încredințată micuța Irina Columbeanu.
 

Citește mai multe despre Augustin Viziru pe Libertatea.

Comentarii