Mergi direct la conținut »
Vedetele Asia Express, nevoite să renunțe la podoaba capilară
Entertainment Libertatea > Entertainment

Vedetele Asia Express, nevoite să renunțe la podoaba capilară

Ruby și Robert au câștigat deja imunitatea, cinci echipe rămân în cursa de astăzi de la Asia Express,  și se vor lupta pentru aceeași miză, chiar dacă asta presupune renunțarea definitivă la zona de confort.

Așa se face că pentru a obține un avantaj în competiție, echipele vor fi provocate să renunțe la podoaba capilară, asemeni pelerinilor indieni, ce fac sacrificii religioase în cinstea zeitățile hinduse: „Este o misiune dificilă, nu o să ne batem joc de noi!”, va afirma Cocuța hotărâtă. Pentru a îndeplini misiunea, băieții trebuie să se radă în cap și să renunțe la barbă, iar fetele să își taie zece centimetri din păr, deci, ambii coechipieri vor alea de făcut o alegere dificilă, presați de cronometru: „Eu m-am jurat că nu mai renunț niciodată la barbă!”, spune CRBL.

Tot diseară, echipele vor avea de căutat acul în carul cu fân, la propriu. Mai exact, concurenții vor încerca să găsească indiciul pentru următoarea misiune într-o recoltă de bumbac, așezată în saci, iar provocarea le va testa nervii: „Am simțit nevoia să devastez locul asta!”, va spune Teleșpan. Bătălia de luni seară se va da pentru imunitatea celei de-a doua etape din India.

Citește și

Fiul unuia dintre pasagerii care au murit în tragedia aviatică din Etiopia: „L-am îmbrățișat și i-am strâns mâna. Mi-a spus că probabil ne vom vedea curând”

 

Close
Închide
  Close