MENIU CAUTĂ

Vedetele de la “Ultimul trib” habar n-au în ce s-au băgat. Vor să plece în Madagascar cu obiecte interzise!

Distribuie

Vedetele de la Ultimul trib” vor să ia la ele obiecte interzise. Pentru că nu și-au făcut temele în legătură cu ce au voie și ce nu în Madagascar, unde se va filma show-ul de supraviețuire ce va fi difuzat din toamnă la Antena 1, concurenții celebri au de gând să plece la drum cu telefoane mobile. Ce nu știu ei, dar vor afla înainte să intre în tabăra de pe insulă, este că mobilele le vor fi confiscate...

Vineri, Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei pleacă în Madagascar, unde se va filma ”Ultimul Trib”, reality-show-ul pe care Antena 1 îl aruncă în lupta pentru audiență toamna asta, la concurență cu sezonului 2 ”Exatlon” (Kanal D) și ”Ninja Warrior” (PRO TV).

Toți au fost întrebați ce au de gând să-și ia la ei și aproape toți au dat răspunsuri… nepotrivite. Dacă ar fi consultat regulamentul concursului, ar fi văzut că n-au voie să ia mai nimic, că vor primi acolo un rucsac cu câteva lucruri strict necesare, pentru restul, fie ele mărunțișuri sau chestiuni esențiale, precum mâncarea sau locul unde vor dormi, fiind nevoiți să se lupte cu celelalte echipe!

Telefonul mobil, alegerea majorității

”Telefonul mobil, să pot să țin legătura cu familia, ei sunt sursa mea de energie!”, și-a ales Ionuț Iftimoaie lucrul cel mai important de pus în bagaj, iar Dima Trofim i-a ținut isonul – ”Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență” – la fel Daniela Crudu: ”Telefonul. Și pudra, și peria!”.

Nici Dorian n-a făcut o alegere bună: ”Există niște biscuiți foarte bogați în carbohidrați, pentru naufragiați, un mic biscuit face cât multe mese. Mi-aș lua câțiva, pentru că sunt foarte hrănitori! Mi-e groază de momentele acelea în care vom sta cu toții în cerc și vom discuta despre mâncare”. Greșit, Dorian! N-ai voie cu nicio firimitură de mâncare…

Firi practice, Sorin Brotnei și Sorana au optat pentru macete – ”Poți să construiești, să faci lucruri! Nu știu dacă m-ar ajuta să și mănânc, dar pe o macetă aș merge!”, a declarat cântărețul, iar Sorana a mers chiar mai departe, adăugând în bagajul ideal un chibrit. Poate au norocul și le primesc în bagaj.

Paula Chirilă a ieșit complet din tipare: nu vrea cu ea pe insulă un lucru, ci o persoană! ”Aș lua un bărbat priceput la toate. Să știe să facă o căsuță, să cunoască toate plantele, fructele, legumele, să știe să facă un adăpost, să poată să pescuiască, să fie frumos, să arate bine și să facă și copii frumoși”. Din păcate pentru ea, regulamentul nu-i va permite asta…

Ce se va întâmpla pe insulă

Tribul vedetelor se va bate pentru privilegii pe insulă, dar și pentru marele premiu pus în joc, de 100.000 de euro, cu alte două triburi: cel al oamenilor obișnuiți și cel al sportivilor. Prezentatorul emisiunii filmate în Madagascar este Octavian Strunilă.

În timpul acestei aventuri exotice, filmată de-a lungul câtorva săptămâni, probele din concurs le vor pune la încercare participanților atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

În fiecare săptămână, cele trei triburi se vor lupta pentru ”Teritoriu”; în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va sta într-un sat alături de localnici, unde membrilor tribului le vor fi trasate sarcini zilnice, în schimbul cărora vor primi o porție simplă de mâncare și nu neapărat un pat, ci mai degrabă un loc în care să doarmă. Tribul de pe locul trei va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. După cele șapte zile, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte din nou – și nu doar pentru privilegii, ci și pentru a rămâne pe insulă!

La final, doar opt participanți vor rămâne pe insulă pentru ultima confruntare, ce are ca miză premiul de 100.000 de euro.


EXCLUSIV/Gabriel Constantin, primul actor român într-o producție Bollywood, dezvăluie cum se lucrează la filmele indiene. ”Uneori scenariul se rescrie la cameră, iar costumele se cos direct pe actori!”

Citește mai multe despre dorian popa, Ionuţ Iftimoaie, sorin brotnei, Madagascar și Ultimul trib pe Libertatea.

Comentarii