Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vedetele din Madagascar se spală la lighean și cu strachina! Condiții extreme pentru concurenții celebri de la "Ultimul trib"

Vedetele din Madagascar se spală la lighean și cu strachina! Condiții extreme pentru concurenții celebri de la „Ultimul trib”

Vedetele din Madagascar se spală la lighean și cu strachina. Imaginile uluitoare cu concurenții celebri care acasă în România, trăiesc în lux, iar la "Ultimul trib" au condiții de lumea a treia vă prezentăm în exclusivitate, înaintea premierei de diseară a show-ului. Prima ediție e difuzată azi, 13 septembrie, la ora 20.00, urmând ca de săptămâna viitoare, emisiunea să fie pe post și vinerea.

De Ana Maria Marinescu,

Cele trei triburi care se bat pentru premiul de 100.000 de euro, cel al oamenilor obișnuiți, cel al sportivilor și cel al vedetelor (Daniela Crudu, Paula Chirilă, Sorana, Ionuț Iftimoaie, Dima Trofim, Dorian Popa și Sorin Brotnei) au descoperit, când au ajuns în Madagascar, că trebuie să trăiască două luni ca-n lumea a treia, într-o sărăcie lucie, fără minimum de condiții.

Pe insula din Oceanul Indian, multe zone nu au electricitate și apă curentă. Localnicii trăiesc în case făcute din bambus și frunze de palmier, pe care ai impresia că un vânt mai puternic le va spulbera ca pe bețele de chibrit, și își spală lucrurile, dar și pe ei în singurul loc din sat în care există o sursă de apă! Prin asta au trecut și concurenții, care acasă au parte de spa-uri și de jacuzzi: să facă baie în lighean și duș cu ajutorul unui ibric sau al unei străchini! În plus, concurenții sunt nevoiți să învețe să își procure hrana întocmai ca localnicii, adică pescuind sau prin troc, dar și să o prepare prepara pe foc de lemne la fiecare masă!

Motivate însă de banii luați pentru show, de mirajul premiului cel mare și, de ce nu, de noua experiență, fie ea și extremă, cele 7 vedete nu s-au plâns de condiții, ci s-au mobilizat, s-au ajutat și… încearcă să profite de ce trăiesc acum ca să învețe lucruri noi.
Cruduța, care oferă ipostaze de senzație spălându-se într-un lighean mai mic decât fundul ei, nu lasă acest neajuns să umbrească partea frumoasă a insulei pe care se află. „E superb, parcă sunt într-o poveste aici! Totul e sălbatic, bananele cresc pe drum, mango la fel, deci avem șanse să nu murim chiar de foame, indiferent în ce teritoriu am ajunge. Dar sunt foarte departe de casă, mi-e foarte greu fără telefon, Facebook, Instagram! Nu avem nimic aici, dar în același timp mă bucur de tot ceea ce trăiesc, vă promit că o să vedeți o altă Cruduța în această emisiune, ce nu ați mai întâlnit! M-am redescoperit și sper să vă placă, să fiți mândri de mine!”, a declarat ea.

Din păcate, unele dintre vedetele plecate în Madagascar nu s-au confruntat doar cu greutățile unui trai mizer, ci și cu adevărate drame familiale. În timp ce se afla pe insulă, Dima Trofim a fost anunțat că sora lui a murit. Iar după câteva zile, și Ionuț Iftimoaie a primit o veste neagră: aceea că s-a stins tatăl lui.


VIDEO/ Fostul model român Nelly Năstase a ajuns la televiziunile americane cu hainele pe care le creează

Close
Închide
  Close