Mergi direct la conținut »
Rihanna, Miley Cyrus și alte vedete îl atacă dur pe Donald Trump
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rihanna, Miley Cyrus și alte vedete îl atacă dur pe Donald Trump

Rihanna, Miley Cyrus și alte vedete îl atacă dur pe Donald Trump

Rihanna, Miley Cyrus, John Legend și alți artiști l-au criticat dur pe Donald Trump, după ce acesta a semnat un ordin care suspendă primirea refugiaților, dar și accesul cetățenilor din șapte țări predominant musulmane.

Într-o postare pe Twitter, cântăreaţa Rihanna, originară din Barbados, a transmis: ”Dezgustător! Vestea este devastatoare! America este distrusă chiar sub ochii noştri. Ce porc imoral trebuie să fii să implementezi un astfel de rahat?”.

O reacție dură a avut și cântărețul John Legend.

”Los Angeles este casa atâtor imigranţi, atâtor oameni creativi, atâtor visători. America noastră este mare, este liberă şi este deschisă visătorilor de orice rasă, de oriunde, de orice religie. Viziunea noastră este în antiteză cu cea a preşedintelui Trump. În seara aceasta vreau să resping, în mod special, viziunea lui şi să spun că America trebuie să fie mai bună de atât”, a declarat cântăreţul şi actorul John Legend la cea de-a 28-a gală a premiilor Sindicatului producătorilor americani (PGA). .

Soţia sa, modelul Chrissy Teigen, şi-a exprimat părere într-un mesaj publicat pe Twitter: ”Donald Trump este o fiinţă bolnavă, rea. Până în măduva oaselor”.

Miley Cyrus nu a fost la fel de dur, însă a publicat o fotografie pe Twitter, însoțită de mesajul “alături de imigranți”

Mark Hoppus, basistul trupei Blink 182, este de părere că măsura adoptată de Trump este ”condamnabilă”, iar cântăreţul Josh Groban spune că ”asta nu reprezintă naţiunea”, publicând un tabel care arată că cei mai mulţi americani sunt ucişi, anual, de alţi americani, şi nu de terorişti.

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!
Recomandări

Tolo, după discursul președintelui: Trăiască Împăratul!

”A făcut să fie foarte clar că va distruge America. Mi-e groază de ce va aduce fiecare zi. Mi-e ruşine cu el”, a scris Nancy Sinatra. La începutul lunii ianuarie, ea a declarat că tatăl său nu ar fi cântat niciodată la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă, pentru că nu ar fi susţinut un fanatic.

DJ-ul Deadmau5 i-a transmis, tot printr-un mesaj online, lui Trump: ”Cred că mai bine o trimiţi pe Melania înapoi”.


Citește și:

Close
Închide
  Close