MENIU CAUTĂ
05 Noi. 2013 14:27 , de Geo Berciu

VESTEA CARE L-A BULVERSAT PE HAGI! VA RĂMÂNE FĂRĂ COPII!

Distribuie

Dacă fiul Ianis se dovedeşte că i-a moştenit talentul tatălui, fiind deja ofertat de formaţia italiană Fiorentina, cu care a semnat un precontract, fiica are planuri la fel de măreţe, care implică însă plecarea în America.

Kira Hagi vrea să devină actriţă şi se pregăteşte să plece la anul, după ce va termina liceul, în America pentru a-şi continua studiile în actorie, carieră în care vrea să ajungă cunoscută. Hagi o susţine în tot ceea ce vrea să facă, inclusiv financiar, iar timpul l-a făcut să accepte că acesta este drumul pe care vrea să meargă odrasla sa.

De altfel, încă de la 14 ani, Kira a luat contact cu lumea artistică, jucând în câteva piese de teatru şi apărând şi în câteva pelicule. „A jucat la Teatrul de Comedie, în urmă cu doi ani, un rol micuţ. Dar să ştiţi că s-a descurcat foarte bine. Nu m-am ocupat eu direct de ea, însă am văzut piesa. Kira are talent, nu bravează cu această pasiune. Cu muncă multă îşi poate împlini visul de a fi actriţă”, este de părere George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie, care a avut

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii