Mergi direct la conținut »
Vestea mare dată de Loredana Groza. Va juca în musicalul Mamma Mia!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vestea mare dată de Loredana Groza. Va juca în musicalul Mamma Mia!

Vestea mare dată de Loredana Groza. Va juca în musicalul Mamma Mia!

Loredana Groza este în culmea fericirii. Ea și-a anunțat că va juca în musicalul Mamma Mia!.

De Dana Aramă,

Renumita cântăreață Loredana Groza, care a mărturisit că a trăit în sărăcie, le-a dat o veste mare admiratorilor ei, deloc puțini la număr.

Vedeta va juca în musicalul Mamma Mia! și va interpereta rolul Donna, rol care în filmul hollywoodian a fost interpretat de marea actriță Meryl Streep.

Solista a vorbit cu mare emoție despre acest nou proiect din viața sa profesională.

„Dragii mei, vă anunț cu bucurie și emoție că … voi juca în Mamma Mia ! cel mai mare musical care s-a montat vreodată în Romania. Voi fi Donna! Da, chiar rolul care – în filmul inspirat de acest musical – era jucat de Meryl Streep. Am emoții pentru că muzica ABBA înseamnă muzica pe care am crescut.

Cine ar fi crezut vreodată că într-o zi voi avea această șansă, atunci cand tata mi-a adus prima caseta cu ABBA din Libia și când profesorul meu de engleză de la școala primară mă punea să cânt în fața clasei și apoi în fața întregii școli piesele ABBA?!
Va fi o montare spectaculoasă, 3 ore de dans, de muzică și interpretare scenică, voi avea colegi de scenă pe care am rareori am ocazia să-i întâlnesc – pe toți, oameni extraordinari– în același spectacol. E o mare bucurie pentru noi toți si sunt sigură că veți simți și voi emoțiile noastre si veți avea super amintiri de la aceste spectacole.

Ne vedem pe 25 mai, la premieră, da? ~ Loredana ❤️?❤️❤️??”, a explicat Loredana Groza, care în trecut a afirmat că a căștigat mai bine decât bărbații din viața sa.


Citește și: INTERVIU/ Igor Dodon, președintele Republicii Moldova: „Nu sunt antiromân. Sunt, categoric, antiunionist” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close