MENIU CAUTĂ
18 Noi. 2016 07:45

Loredana Groza a trăit în sărăcie: „Erau zile în care nu aveam decât 1 leu”

Distribuie

Înainte de a deveni o cântăreață recunoscută la nivel național, Loredana Groza a trăit în sărăcie. Cântăreața mărturisește, în cartea sa: „Loredana, Sentimente”, că erau zile în care nu avea în buzunare mai mult de 1 leu. 

Loredana Groza, unul din antrenorii de la Vocea României, povestește în cartea sa detalii emoționante despre greutățile prin care a trecutpe vremea când muncea din greu pentru a ajunge o artistă de succes. Deși erau zile în care trăia numai cu un leu, artista spune că era fericită, pentru că se ducea la repetiții în București, la studio, și avea șansa să se afirme.

„La repetițiile pentru concursul Steaua fără nume, erau zile în care nu aveam decât 1 leu și îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau niște chifle foarte bune. Și am zis: „O să îmi iau una dimineața, îmi mai iau una la prânz și îmi păstrez două pentru când vin seara.” Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că fac un efort sau că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparație. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la școală. Câți bani îmi dăduseră ai mei atâția aveam, nu mi se părea nimic anormal. Eram fericită că sunt în București, că o să mă duc la Televiziune, să văd cum e într-un studio”, povestește Loredana Groza în cartea sa, potrivit ziarulring.ro.

Loredana Groza își va lansa cartea „Loredana, Sentimente” pe 26 noiembrie la concertul artistei de la Sala Palatului.

Loredana Groza resimte încă neajunsurile copilăriei

Loredana Groza și-a trăit toată copilăria și adolescența în era ceaușistă și, ca orice contemporan de-al său, a resimțit și ea lipsurile acelor vremuri. O perioadă, artista a avut însă norocul ca tatăl său să lucreze în Liban, astfel că fetița de atunci era un copil privilegiat, care avea acces la multe produse aduse de afară, pe care însă, ea și fratele său le împărțeau cu toți prietenii din bloc.

Odată însă ce părintele său s-a întors în țară, Lori a resimțit cel mai mult lipsa gumei de mestecat! Ea nu a ascuns faptul că atât de tare își dorea să mestece ciungă, încât ajunsese să primească chiar și una consumată de un alt copil! Vremurile s-au schimbat însă, artista bate lumea-n lung și-n alt și are ocazia să încerce acum cele mai bune produse existente pe piața mondială!

Citește mai multe despre saracie pe Libertatea.

Comentarii