Mergi direct la conținut »
Vezi cu cine se iubește asistenta lui Capatos!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vezi cu cine se iubește asistenta lui Capatos!

Vezi cu cine se iubește asistenta lui Capatos!

De Cristina Ologeanu,

Asistenda lui Dan Capatos este în culmea fericirii: şi-a întâlnit jumătatea. Ana Maria Mocanu trăieşte, parcă, o poveste de dragoste desprinsă din filmul ”Frumuşica”. De când l-a cunoscut pe omul de afaceri Valentin Burada, Ana este toată numai un zâmbet. În această perioadă, cei doi sunt în vacanţă, în Malta, şi greu se pot dezlipi unul de celălalt, aşa cum lesne se poate observa din imaginile publicate de cei doi pe conturile lor de pe o reţea de socializare.
Iubitul asistentei de la ”Un show păcătos” este renumit în Buzău, oraşul său natal, unde deţine un han.Valentin Burada este un nume cu rezonanţă printre băieţii cu bani din Buzău. Tânărul este cunoscut pentru extravaganţele sale, el îşi trăieşte viaţa la maximum, petrece până în zori în hanul său de la Ulmeni, iar de la masa lui nu lipsesc niciodată numele grele din lumea maneliştilor.
Buzoianul şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe 12 august, în vacanţă, în St. Julian’s, cea mai cosmopolită staţiune malteză, cunoscută pentru viaţa tumultoasă de noapte şi distracţia care nu se termină până dimineaţă.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close